Libnet.ro
UNICEF

00:07

Birourile Cupru Min din Alba Iulia, verificate de SRI, la cererea companiei, care sustine ca a gasit fire suspecte in pereti

Hotnews Hotnews,
 Birourile Cupru Min din Alba Iulia, verificate de SRI, la cererea companiei, care sustine ca a gasit fire suspecte in pereti

Specialisti ai Serviciului Roman de Informatii SRI) au demarat, la solicitarea conducerii societatii Cupru Min Abrud, o verificare a tuturor incaperilor sediului companiei, dupa ce, in ultima zi a anului trecut, mai multe fire suspecte au fost descoperite ascunse in peretii salii de sedinte, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Un barbat din Alba Iulia a incercat sa isi omoare sotia. Judecatorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile

Un barbat din Alba Iulia care si-a agresat sotia si a distrus, cu un topor, mobilierul din casa si doua geamuri de pe scara blocului, in noaptea de 3/4 ianuarie, a fost arestat pe o durata de 30 de zile. Decizia a fost luata de catre Tribunalul Alba, marti, 5 ianuarie.

Barbat din Alba Iulia, arestat prevenitiv pentru tentativa de omor

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Alba au dispus, la data de 5 ianuarie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Gheorghe Nicu Timar sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de omor sub forma violentei in familie, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Aproape 50.000 de pacienti la UPU Alba Iulia in 2015. Timpul maxim de asteptare a fost de 8 ore

Aproape 50. 000 de pacienti s-au prezentat pe parcursul anului 2015 la Unitatea de Primiri Urgente din Alba Iulia, asta inseamna o medie de aproximativ 140 de pacienti pe zi. Principala problema pe care o sesizeaza atat pacientii cat si medicii este in continuare timpul de asteptare care de multe ori este de ordinul orelor.

Birourile companiei Cupru Min Abrud, verificate de SRI dupa ce angajatii au descoperit tehnica de inregistrare

Specialisti SRI din Bucuresti au verificat vineri birourile societatii Cupru Min SA Abrud, acolo unde angajatii au gasit, in ultima zi a anului trecut, tehnica de inregistrare, ascunsa in pereti. Informatia a fost confirmata de surse din cadrul companiei.

Tehnica de inregistrare descoperita in sediul Cupru Min Abrud. Conducerea companiei a cerut ancheta la Politie

Conducerea companiei de stat Cupru Min Abrud a solicitat o ancheta din partea politiei si a SRI dupa ce in sala de sedinte din sediul societatii a fost descoperita tehnica de inregistrare. Aparatura era camuflata in tencuiala din interior si ar fi fost descoperita dupa ce un angajat a dorit sa puna un calendar pe perete.

Verificari ale SRI la Cupru Min Abrud - posibile aparaturi de interceptare

Reprezentanti ai Serviciului Roman de Informatii SRI) fac, vineri, o serie de verificari la sediul Cupru Min Abrud, dupa ce angajati ai companiei au descoperit mai multe fire suspecte care ar putea face parte dintr-o posibila aparatura ilegala de.

Suspiciuni de spionaj la Cupru Min Abrud. SRI a intrat pe fir

Suspiciuni de spionaj economic la Cupru Min Abrud, una dintre companiile strategice ale statului. Microfoane cu fir au fost descoperite in sediul companiei in doua incaperi importante, la un an dupa finalizarea.

Reteaua hotilor de la Cugir. Tanar de 29 de ani arestat si condamnat pentru furturi de autoturisme si combustibil

Un tanar de 29 de ani din Cugir, dat in urmarire nationala si internationala pentru furt de masini si conducere fara permis, a fost prins de politistii rutieri din Alba Iulia, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a sustras un autoturism din Sebes. Asavei Nelu face parte dintr-un grup de hoti de autoturisme Dacia care au operat in judetele Alba si Hunedoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )