Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biserica high-tech: A aparut primul preot-robot din lume (VIDEO)

B1 B1,
Biserica high-tech: A aparut primul preot-robot din lume (VIDEO)

Dupa politistul-robot lansat in luna mai, mai nou a aparut si preotul-robot. Robotul umanoid Pepper a fost inventat de grupul japonez SotfBank pentru a-i combate indepartarea de religie din ce. continuă pe B1

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Povestea Sofiei Saravda, cea mai bogata femeie din lume

Sofia Saravda este una dintre cele mai bogate femei din lume. Mic dejun la Empire State Building, sedinta foto la Hollywood, plaja in Dubai, plimbari pe elefant in Africa, cateva dintre lucrurile.

Top 20 cei mai bine platiti actori din lume: Mark Wahlberg este liderul clasamentului cu venituri de 68 mil. de dolari

Mark Wahlberg este cel mai bine platit actor din lume cu venituri totale de 68 de milioane de dolari inregistrate in ultimele 12 luni, perioada 1 iunie 2016 1 iulie 2017, conform topului anual publicat de Forbes pe 22 august.

Faze tari:Un cuplu de americani este convins ca pe ecografia bebelusului lor apare si chipul lui Iisus;Doua pisici au mostenit o avere dupa ce stapana lor a murit;A aparut primul robot care poate oficia inmormantari

Hai la scoala de sirene. Povestea Mica Sirena a fost scrisa de Hans Christian Andersen in 1836, insa continua sa-i fascineze pe multi. Si pentru ca sunt unii care vor sa-si dezvolte abilitatile de fiinte marine. Un nou dispozitiv realizat din hartie poate diagnostica o serie importanta de boli. Noul dispozitiv, realizat de cercetatorii de la Universitatea Purdue, identifica bolile prin realizarea de analize electrochimice.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )