Libnet.ro
UNICEF

23:00

Biserica va primi peste 760 milioane lei de la buget. Cum se impart banii

Antena3 Antena3,
Biserica va primi peste 760 milioane lei de la buget. Cum se impart banii

Secretariatul General al Guvernului va oferi bani Bisericii prin trei programe in 2021, suma cumulata fiind de peste 760 milioane lei. continuă pe Antena3

Buget 2021 Biserica va primi peste 760 milioane lei de la SGG prin trei programe

Secretariatul General al Guvernului SGG) va oferi bani Bisericii prin trei programe in 2021, suma cumulata fiind de putin peste 760 milioane lei, potrivit proiectului de buget pe 2021. De precizat ca bugetul total al SGG va fi mai mare cu 5% fata de cel de anul trecut, respectiv de 1,98 miliarde lei.

AEP: Subventiile virate partidelor, in luna februarie, au fost de peste 19 milioane lei

Autoritatea Electorala Permanenta a transmis miercuri ca au fost virate catre partidele politice, in luna februarie, subventii de la bugetul de stat in valoare totala de 19. 634,81 lei.

Camera Deputatilor si-a adoptat bugetul pe acest an - peste 532 milioane lei credite de angajament si peste 480 milioane lei credite bugetare

Camera Deputatilor a adoptat, in plenul de miercuri, bugetul pentru acest an care se ridica la suma de 532. 000 lei credite de angajament si 480. 000 lei credite bugetare. Bugetul va fi transmis Executivului pentru fi inclus in bugetul de stat pentru 2021.

AEP: Subventiile virate partidelor, in luna februarie, au fost de peste 19 milioane lei

Autoritatea Electorala Permanenta a transmis miercuri ca au fost virate catre partidele politice, in luna februarie, subventii de la bugetul de stat in valoare totala de 19. 634,81 lei.

Arbitrul telecom a aplicat anul trecut amenzi de peste 3,5 milioane lei. Cine a primit cele mai mari sactiuni

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii ANCOM) a transmis ca a derulat anul trecut aproximativ 3. 500 de controale pe piata serviciilor de comunicatii electronice, de servicii postale si a echipamentelor radio, in urma carora a aplicat amenzi de peste 3,5 milioane lei.

Clotilde Armand: Am transferat catre Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor si a combustibilului

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca a transferat miercuri catre compania de salubrizare Romprest suma de 14 milioane de lei pentru plata salariilor si a combustibilului.

IN CONTEXTUL CONSTITURII DE PROVIZIOANE BRD - profit net de 963 milioane lei anul trecut, in scadere cu 36%

BRD - Groupe Societe Generale BRD), grup financiar detinut in proportie de 60% de francezii de la Societe Generale, a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de aproape 963 milioane de lei, cu 36% sub cel din 2019.

Andrei Baciu: Cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare inseamna peste 5 milioane de persone. 5 milioane de doze o sa primim pana candva in luna aprilie (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, spune ca Romania ar putea avea cele peste 5 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19, necesare pentru vaccinarea persoanelor care se incadreaza in.

Un spital COVID-19 care a costat statul peste 13 milioane de euro ramane inchis

Spitalul mobil de la Letcani Iasi) - care a costat 13 milioane de euro - va ramane inchis din cauza unor probleme grave descoperite in urma cu cateva luni in timpul vizitei Corpului de Control al Ministerului Sanatatii si care nu au fost rezolvate nici pana acum. Desi initial conducerea spitalului anunta la jumatatea lunii ianuarie ca unitatea medicala ieseana va fi inchisa cateva zile pentru dezinfectie, la aproape o luna, spitalul este in continuare nefunctional, fiind vorba despre peste 30 de nereguli gasite, scrie PressHub.

Germania aloca aproape 9 miliarde de euro pentru a cumpara peste 635 milioane de vaccinuri COVID-19

Germania intentioneaza sa cheltuie 8,89 miliarde de euro in acest an pentru a cumpara 635,1 milioane de vaccinuri COVID-19, atat in cadrul schemei comune de achizitii care a fost pusa la punct in Uniunea Europeana cat si in cadrul unor contracte nationale, potrivit unui document al Ministerului de Finante consultat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )