Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bistrita: Doua persoane au murit intr-un grav accident rutier

B1 B1,
Bistrita: Doua persoane au murit intr-un grav accident rutier

Doua persoane au murit intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN 17 intre Bistrita si Suceava. O alta victima este un minor de 16 ani, care a ajuns la spital cu multiple leziuni si traumatisme,. continuă pe B1

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita dupa ce o masina a lovit un stalp de electricitate

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita intr-un accident produs pe DN 17, in localitatea Susenii Birgaului din judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce masina in care se aflau a lovit un stalp de electricitate, care a cazut peste autoturism.

Doi soti au murit intr-un grav accident rutier. Au intrat cu masina intr-un cap de pod, in Bistrita-Nasaud

Doi oameni au murit dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent de un cap de pod, in judetul Bistrita-Nasaud. Pasagerul de 16 ani ani a scapat ca prin urechile.

Doua persoane, ranite grav intr-un accident rutier produs pe drumul national catre Tulcea

Doua persoane, in varsta de 68 de ani, au fost ranite grav, vineri, intr-un accident rutier produs la iesirea din Mihail Kogalniceanu, catre Sibioara, pe drumul national catre Tulcea, potrivit.

Calugarul erou de la Manastirea Lainici. Luat prizonier de nemti, a murit intr-un lagar din Germania

Ieromonahul Iulian Draghicioiu, orginar din Bumbesti Jiu, este considerat un calugar erou. Acesta a fost unul dintre aparatorii vajnici ai Manastirii Lainici in timpul Primului Razboi Mondial si in toamna anului 1916 a fost luat prizonier de catre trupele germane. A fost deportat in Germania, unde a murit intr-un lagar, ca un adevarat martir.

20 de persoane, omorate intr-un dublu atentat langa Damasc

Cel putin 20 de persoane au murit, sambata,in urma unui dublu atentat, comis sambata langa mausoleul siit Sayeda Zeinab, la 10 kilometri de Damasc. Atacurile au fost revendicate de catre gruparea jihadista Statul Islamic SI), potrivit unui nou bilant al Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO).

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )