Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bitcoin, din nou peste 1000 de dolari.

România Liberă România Liberă,
Bitcoin, din nou peste 1000 de dolari.

Valoarea bitcoin a depasit pragul de 1. 000 de dolari, dupa ce producatorul de jocuri pentru social media Zynga a anuntat ca va accepta moneda virtuala ca optiune de plata, transmite BBC. In ultimele saptamani bitcoin a devenit din ce in ce mai populara, insa valoarea sa e fost extrem de volatila. In noiembrie, moneda virtuala a atins nivelul record de 1. 250 de dolari, insa apoi a scazut dramatic, dupa ce Banca Centrala a Chinei a restrictionat tranzactiile cu bitcoin. Dupa anuntul . continuă pe România Liberă

Il Messaggero: Alitalia solicita din nou finantare

Compania neprofitabila Alitalia le-a cerut bancilor extinderea cu 50 de milioane de euro 43,3 milioane de dolari) a actualului acord de creditare, anunta cotidianul italian Il Messaggero, mentionand ca operatorul de transport aerian ar putea avea probleme cu lichiditatile la numai cateva saptamani dupa majorarea capitalului.

Elevii incep astazi scoala. Cand vor lua din nou VACANTA

Elevii revin astazi la scoala. Semestrul intai, inceput pe 16 septembrie, va continua pana in 31 ianuarie, potrivit Ministerului Educatiei. Copiii vor mai avea o vacanta intersemestriala, din 1 pana in .

Ce regim tine Alexandru Arsinel pentru ajunge din nou la spital

Alexandru Arsinel a fost nevoit sa isi schimbe stilul de viata dupa transplantul de rinichi suferit anul trecut, astfel ca se fereste de mancarurile pe care le savura de regula din plin.

Rapid scos din nou la vanzare

Nicolae Cristescu si Adrian Zanfir, cei doi investitori care au preluat in vara clubul Rapid de la George Copos, anunta ca de saptamana viitoare vor demara negocierile pentru cedarea formatiei din Giulesti.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )