Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bitdefender a MUTAT productia din China in Satu Mare, pentru echipamentul Bitdefender Box

B1 B1,
Bitdefender a MUTAT productia din China in Satu Mare, pentru echipamentul Bitdefender Box

Bitdefender, compania romaneasca de tehnologie cu cea mai puternica expansiune internationala, a transferat din China la o fabrica din Satu Mare productia celei de-a doua generatii a Bitdefender BOX, un. continuă pe B1

Bitdefender produce la Satu Mare dispozitivul de securitate informatica BOX, primul hardware al companiei

Bitdefender incepe la fabrica grupului german ZES Zollner din Satu mare asamblarea noii generatii a produsului hardware BOX care va fi lansat in SUA si in primavara in Romania. O parte din productie era realizata in China, dar acum a fost mutata in Romania, unde procesul poate fi mult mai bine supravegheat si se poate interveni mult mai repede. BOX este un produs hardware prin intermediul caruia se pot securiza PC-urile, tabletele si smartphone-urile, dar si terminale inte65474;ligente precum smart TV-uri, frigi65474;dere, sisteme de iluminat sau de alarma conectate la internet prin wi-fi.

Primaria Satu Mare ia in calcul majorarea impozitelor cu 20% dupa decizia Guvernului de modificare a Codului Fiscal

Primaria Satu Mare ia in calcul majorarea impozitelor pe cladiri si autoturisme cu 20% incepand cu 1 ianuarie 2018 pentru a compensa pierderea financiara pe care o va suporta autoritatea locala dupa modificarile fiscale adoptate de Guvern, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul Kereskenyi Gabor, citat de Agerpres.

Singura strada din Satu Mare care iesea direct pe pod si evita cea mai aglomerata intersectie a fost blocata

Intersectia Burdea Din Satu Mare era adesea evitata de soferi pe strada Zimbrului, care avea o iesire direct pe pod. Acum strada are la capat o bordura inalta peste care masinile nu mai pot trece.

Trei persoane si-au pierdut viata intr-un incident armat din China

Trei persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incident armat in China, o tara unde violenta armata este neobisnuita, a anuntat miercuri politia, care ii cauta pe suspecti,.

Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi: Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Ce este interzis sa faci azi

Sarbatorita cu mare bucurie de toata crestinatatea pe data de 21 noiembrie, Intrarea Maicii Domnului in Biserica este un moment plin de traditii si obiceiuri, pastrate din vechime. in aceasta.

Dan Petrescu si-a luat jucatorii pe sus in pauza din Stefan cel Mare

CFR Cluj s-a impus in fata lui Dinamo, scor 2-0, meci la pauza caruia Dan Petrescu a intrat puternic in jucatorii sai nemultumiti de atitudinea din prima repriza.

Cati bani ar fi primit Nicolae, nepotul Regelui Mihai, din partea Casei Regale pentru a nu se mai intoarce niciodata in Romania

Fostul principe Nicolae a recunoscut, in urma cu cateva zile, ca a primit o suma mica de bani pentru a se descurca dupa plecarea din Romania, in august 2015. Era vorba de momentul care a succedat retragerii titlului.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )