Libnet.ro
UNICEF

15:45

Singura strada din Satu Mare care iesea direct pe pod si evita cea mai aglomerata intersectie a fost blocata

Adevărul Adevărul,
Singura strada din Satu Mare care iesea direct pe pod si evita cea mai aglomerata intersectie a fost blocata

Intersectia Burdea Din Satu Mare era adesea evitata de soferi pe strada Zimbrului, care avea o iesire direct pe pod. Acum strada are la capat o bordura inalta peste care masinile nu mai pot trece. continuă pe Adevărul

Singura strada care iesea direct pe pod si evita cea mai aglomerata intersectie, a fost blocata

Intersectia Burdea era adesea evitata de catre soferi pe strada Zimbrului, care avea o iesire direct pe pod. Acum strada are la capat o bordura inalta peste care masinile nu mai pot trece.

Convorbiri nelimitate! Saci cu mii de cartele telefonice, gasiti pe o strada din Capitala

Mii se cartele telefonice, puse in 5 saci, de la toti operatorii de telefonie mobila au fost gasite pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Descoperirea a fost facuta de un barbat care a sunat imediat.

Saci cu mii de cartele telefonice, gasiti pe o strada din Capitala

Cinci saci cu mii de cartele telefonice de la toti operatorii de telefonie mobila au fost gasiti pe o strada din Capitala, in fata unui bloc. Sacii au fost gasiti de un barbat care a sunat imediat la.

Parintii unei fetite din Baia Mare i-au interzis copilei sa mearga la sport. Tanara a asteptat ziua si ei a turnat ceva pe tort. Familia e acum ingrozita

O fetita din Baia Mare s-a gandit la o metoda naucitoare de a-si pedepsi parintii care nu o lasau sa faca sport, mai precis sa mearga la o scoala cu profil sportiv. Fetita, aflata in clasa.

Tinerii de la Interact organizeaza un bal caritabil si un concurs de Miss pentru toti elevii din judet

Tinerii de la Interact, cu varste intre 13 si 18 ani, doresc sa gaseasca cea mai frumoasa boboaca si cel mai frumos boboc din Satu Mare,dar si sa fac un gest de binefacere fata de un liceu care nu are tehnologie de ultima generatie.

USR: Noul Cod Administrativ este ultimul cui din sicriul pe care PSD il pregateste pentru administratia publica

Noul Cod Administrativ este ultimul cui din sicriul pe care PSD il pregateste pentru administratia publica a Romaniei, sustine USR, intr-un comunicat dat publicitatii sambata .

USR: Codul administrativ, ultimul cui din sicriul pe care PSD il pregateste pentru administratia publica

Noul Cod Administrativ este ultimul cui din sicriul pe care PSD il pregateste pentru administratia publica a Romaniei, sustine USR, potrivit Agerpres. ro.

Noul val din educatie: Elevii care termina liceul nu mai merg la facultate

Chiar daca traim intr-un sistem in care pregatim copiii pentru facultate, elevii care termina liceul nu mai urmeaza cursurile universitare, sustine Simona Baciu, presedintele unei scoli internationale private din Cluj, intr-un interviu acordat Revistei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )