Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bitdefender: Noul atac informatic, complet diferit de WannaCry

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bitdefender: Noul atac informatic, complet diferit de WannaCry

Atacul informatic de mare amploare Adylkuzz, aparut in ultimele zile, este complet diferit de virusul WannaCry, chiar daca exploateaza aceeasi vulnerabilitate din sistemul de operare Windows, deoarece se ascunde de victima si foloseste puterea de. continuă pe Wall-Street Ro

Cum functioneaza amenintarea cibernetica Adylkuzz: Sfaturi pentru noul atac informatic

Chiar daca pericolul WannaCry pare sa fi trecut, amenintarea Adylkuzz este reala, iar mai jos gasiti cateva sfaturi pentru noul atac informatic. Noul atac cibernetic, denumit Adylkuzz, pare sa fie mai periculos decat cel precedent, deoarece acest nou virus profita de o vulnerabilitate din Windows care le permite atacatorilor sa creeze bani in forma unei [].

Portalul instantelor de judecata nu functioneaza momentan: Nu este un atac informatic. Avem o problema de stocare a datelor

Portalul instantelor de judecata nu functioneaza momentan, afisand mesajul: 'Nu este un atac informatic. Avem o problema de stocare a datelor. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si va rugam sa reveniti'. Mesajul este semnat de Directia Tehnolgia Informatiei, din cadrul Ministerului Justitiei. Amintim ca atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry a afectat la finalul saptamanii trecute peste 200. 000 de calculatoare din 150 de tari. Potrivit datelor CERT-RO transmise HotNews. ro, peste 300 de adrese IP publice din Romania au realizat conexiuni catre un domeniu web asociat campaniei ransomware WannaCry.

UPDATE Portalul instantelor de judecata a avut marti probleme de functionare: Nu este un atac informatic. Avem o problema de stocare a datelor

Portalul instantelor de judecata nu functioneaza momentan, afisand mesajul: 'Nu este un atac informatic. Avem o problema de stocare a datelor. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si va rugam sa reveniti'. Mesajul este semnat de Directia Tehnolgia Informatiei, din cadrul Ministerului Justitiei. Amintim ca atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry a afectat la finalul saptamanii trecute peste 200. 000 de calculatoare din 150 de tari. Potrivit datelor CERT-RO transmise HotNews. ro, peste 300 de adrese IP publice din Romania au realizat conexiuni catre un domeniu web asociat campaniei ransomware WannaCry. UPDATE 13:29) Portalul instantelor de judecate a inceput sa functioneze corespunzator.

Noul atac cibernetic, mai perfid decat WannaCry

Noul atac cibernetic de mare amploare, denumit Adylkuzz , care a succedat celebrului virus WannaCry, afecteaza sute de mii de computere din intreaga lume. Acum, atacul este si mai perfid, calculatoarele infectate fiind folosite pentru crearea si recuperarea unei monede virtuale fara stirea utilizatorilor.

WannaCry si cine are de castigat de pe urma acestui atac informatic

WannaCry a fost si este in continuare un atac informatic deosebit de puternic, iar castigatorii nu sunt doar atacatorii. Am scris deja despre banii care par a fi ajuns deja in conturile atacatorilor care au lansat acest atac informatic in cursul zilei de vineri, dar acestia nu par sa fi castigat foarte mult. Conform analizelor [].

Un atac informatic de proportii mai mari decat WannaCry este in curs la nivel mondial

Un atac informatic de amploare este, in acest moment, in curs de desfasurare la nivel mondial, potrivit unor experti in securitate cibernetica citati de AFP.

Un nou atac informatic de mare amploare, in curs la nivel mondial

Un atac informatic nou, de mare amploare, afecteaza sute de mii de calculatoare din intreaga lume, fara ca utilizatorii lor sa isi dea seama. Mai exact, un virus se instaleaza pe computer si ii consuma resursele, de exemplu memoria, pentru a crea bani.

Portalul instantelor de judecata NU functioneaza momentan:Nu este un atac informatic, ci o problema de stocare a datelor

Portalul instantelor de judecatanu functioneaza momentan, afisand mesajul: 'Nu este un atac informatic. Avem o problema de stocare a datelor. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si va.

Portalul instantelor de judecata NU functioneaza momentan:Nu este un atac informatic, ci o problema de stocare a datelor

Portalul instantelor de judecatanu functioneaza momentan, afisand mesajul: 'Nu este un atac informatic. Avem o problema de stocare a datelor. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si va.

Portalul instantelor de judecata din Romania este nefunctional: Acesta nu este un atac informatic

Site-ul portal. just. ro, pe care pot fi verificate toate dosarele inregistrate la instantele din Romania, dar si datele despre fiecare instante din tara este blocat. Pe site este afisat un mesaj prin care reprezentantii Ministerului Justitiei fac precizarea ca nu e vorba de un atac informatic, fiind doar o problema de stocare a datelor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )