Libnet.ro
UNICEF

05:30

Black Friday, ziua celor mai mari pacaleli? 80% din reduceri ar fi false

Playtech Playtech,
Black Friday, ziua celor mai mari pacaleli? 80% din reduceri ar fi false

Black Friday este un motiv de bucurie pentru multa lume si iti ofera ocazia, in teorie, sa-ti achizitionezi diverse produse la un pret redus. Cu toate acestea, o ancheta realizata de Consiliul Concurentei arata ca Black Friday este o mare pacaleala. Ancheta a vizat comertul electronic si demonstreaza calegislatia nu este respectata de comercianti. Astfel, []. continuă pe Playtech

Pacaliti de Black Friday si n campaniile de reduceri. Consiliul Concurentei: Comerciantii online nu respecta legislatia preturilor

Comerciantii online nu respecta legislatia, de Black Friday si in cadrul campaniilor de reduceri, preturile de referinta fiind in multe cazuri mai mari decat prevede legea, a constatat Consiliul Concurentei in urma unei anchete sectoriale privind comertul electronic, scrie Mediafax. Autoritatea de concurenta a remarcat faptul ca pretul la care se aplica reducerea pretul de referinta, care apare taiat), afisat de comerciantii online, este mai mare decat nivelul prevazut de lege, pentru aproximativ 80% din produsele monitorizate.

Pacaliti de Black Friday si n campaniile de reduceri. Consiliul Concurentei: Multi comercianti online nu respecta legislatia preturilor

Multi comercianti online nu respecta legislatia, de Black Friday si in cadrul campaniilor de reduceri, preturile de referinta fiind in multe cazuri mai mari decat prevede legea, sustine Consiliul Concurentei in urma unei anchete sectoriale privind comertul electronic, scrie Mediafax. Autoritatea de concurenta a remarcat faptul ca pretul la care se aplica reducerea pretul de referinta, care apare taiat), afisat de comerciantii online, este mai mare decat nivelul prevazut de lege, pentru aproximativ 80% din produsele monitorizate.

Anatol Salaru: 1 Mai in Moldova nu este ziua celor care muncesc, dar ziua celor care ii mint pe cei care muncesc

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, a criticat marsul socialistilor dedicat zilei de 1 Mai. Potrivit lui, aceasta zi in Republica Moldova nu este ziua celor care muncesc, ci ziua celor care ii mint pe cei care muncesc.

Prognoza de primavara a CE: Economia Romaniei decelereaza, inflatia si deficitul bugetar, cele mai mari din UE

Romania, vicecampioana europeana la crestere economica in 2017 dupa Irlanda), va pierde acest loc in 2018, insa se va plasa pe locuri fruntase la inflatie si deficit bugetar - cele mai mari din UE si deficit de cont curent locul doi.

Pe ce loc e Dacia in topul celor mai economice masini din lume

Dacia este extrem de apreciata pe pietele din Occident. Nu doar pentru ca modelele sunt masini ieftine si bune, ci si pentru ca intretinerea lor costa destul de putin. Iar dovada stau topurile in care masina romaneasca ocupa pozitii furntase. Potrivit publicatiei Argus trei modele marca Dacia ocupa primele trei locuri in topul celor mai [].

Radu Banciu, despre pacalelile de Black Friday: Nu exista companie, societate care sa ruleze in beneficiul clientului, absolut nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca reprezentantii Consiliului Concurentei au ajuns la concluzia ca romanii au fost pacaliti in timpul campaniei Black.

Cele mai mari cheltuieli militare in 2017

Cheltuielile militare mondiale au crescut in 2017 la cel mai ridicat nivel de dupa Razboiul Rece, iar Statele Unite, China si Arabia Saudita se afla pe primele locuri in acest sens, a anuntat astazi Institutul International de Cercetarea Pacii din Stockholm SIPRI), relateaza DPA.

Copilul celor mai batrani parinti din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. Cuplul e devastat

Doi batrani, care au devenit cei mai varstnici parinti din Marea Britanie, au ramas fara copil, dupa ce serviciile sociale l-au luat din grija lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )