Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre pacalelile de Black Friday: Nu exista companie, societate care sa ruleze in beneficiul clientului, absolut nimeni (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre pacalelile de Black Friday: Nu exista companie, societate care sa ruleze in beneficiul clientului, absolut nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca reprezentantii Consiliului Concurentei au ajuns la concluzia ca romanii au fost pacaliti in timpul campaniei Black. continuă pe B1

Radu Banciu, despre scandalul Iohannis-Dancila: Presedintele a avut o iesire absolut lamentabila care demonstreaza lipsa de maturitate politica, exact ce-i reproseaza premierului(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul izbucnit pe scena politica in urma vizitei premierului Viorica Dancila in Israel in contextul in care Liviu.

Radu Banciu: in 2018, daca ai terminat o scoala in Romania, risti sa nu cunosti nimic despre nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre calitatea scolii romanesti si criza fortei de munca. Cica trecem prin cea mai mare criza a fortei de.

Radu Banciu: Dragnea s-a dus la mare cu un BMW Seria 7, in aceasta perioada de cocalarisme, vrand sa ne arate ca el este in latura aia a societatii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca seful PSD Liviu Dragnea a fost la mare cu o masina de lux care costa peste 100. 000 de euro. Liviu Dragnea.

Radu Banciu: Viorica Dancila a contractat acest virus retrogradant cu 20-20 nu in Teleorman, cum ati fi putut banui, ci la ditamai Bruxelles-ul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre explicatiile pe care le-a dat premierul Viroica Dancila cu privire la gafa pe care a facut-o intr-o sedinta de Guvern, atunci.

Black Friday, ziua celor mai mari pacaleli? 80% din reduceri ar fi false

Black Friday este un motiv de bucurie pentru multa lume si iti ofera ocazia, in teorie, sa-ti achizitionezi diverse produse la un pret redus. Cu toate acestea, o ancheta realizata de Consiliul Concurentei arata ca Black Friday este o mare pacaleala. Ancheta a vizat comertul electronic si demonstreaza calegislatia nu este respectata de comercianti. Astfel, [].

Pacaliti de Black Friday si n campaniile de reduceri. Consiliul Concurentei: Comerciantii online nu respecta legislatia preturilor

Comerciantii online nu respecta legislatia, de Black Friday si in cadrul campaniilor de reduceri, preturile de referinta fiind in multe cazuri mai mari decat prevede legea, a constatat Consiliul Concurentei in urma unei anchete sectoriale privind comertul electronic, scrie Mediafax. Autoritatea de concurenta a remarcat faptul ca pretul la care se aplica reducerea pretul de referinta, care apare taiat), afisat de comerciantii online, este mai mare decat nivelul prevazut de lege, pentru aproximativ 80% din produsele monitorizate.

Pacaliti de Black Friday si n campaniile de reduceri. Consiliul Concurentei: Multi comercianti online nu respecta legislatia preturilor

Multi comercianti online nu respecta legislatia, de Black Friday si in cadrul campaniilor de reduceri, preturile de referinta fiind in multe cazuri mai mari decat prevede legea, sustine Consiliul Concurentei in urma unei anchete sectoriale privind comertul electronic, scrie Mediafax. Autoritatea de concurenta a remarcat faptul ca pretul la care se aplica reducerea pretul de referinta, care apare taiat), afisat de comerciantii online, este mai mare decat nivelul prevazut de lege, pentru aproximativ 80% din produsele monitorizate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )