Libnet.ro
UNICEF

05:00

Blaga, despre audierea Elenei Udrea: Un om poate sa greseasca, dar partidul nu greseste

România Liberă România Liberă,
Blaga, despre audierea Elenei Udrea: Un om poate sa greseasca, dar partidul nu greseste

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a respins, joi, toate declaratiile lui Gabriel Sandu care il privesc pe el si fostul PDL, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO.Blaga, despre audierea Elenei Udrea: Un om poate sa greseasca, dar partidul nu greseste

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a respins, joi, toate declaratiile lui Gabriel Sandu care il privesc pe el si fostul PDL, conform Mediafax.

Vasile Blaga, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Oricine poate sa greseasca, dar partidul nu

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat ca Justitia isi face datoria, referitor la audierea la DNA a Elenei Udrea, si subliniaza ca, in calitate de membru de partid, oricine poate sa greseasca, dar.

Ce spune Predoiu despre audierea Elenei Udrea si retinerea lui Videanu

Catalin Predoiu a declarat, in cadrul emisiunii, Jocuri de Putere, de la Realitatea Tv, ca ce s-a intamplat joi, retinerea lui Adriean Videanu si plasarea sub control judiciar a Elenei Udrea, sunt roade ale Justitiei care mai inseamna si o lacrima in coltul ochiului: eu cred ca este trist pentru o natiune ca isi vede liderii chemati sa dea socoteala pentru fapte care in alte dosare s-au dovedit adevarate.

Ion Cristoiu, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Tinta anchetei este Traian Basescu, singurul adversar al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma, in contextul audierii Elenei Udrea la DNA, ca adevarata tinta a anchetei este fostul presedinte Traian Basescu. A fost actiune spectaculoasa, nu cunosc probele, nu ma pronunt.

Kovesi, despre audierea Elenei Udrea: Este citata intr-un dosar mai vechi

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a vorbit joi, la iesirea din sediul DNA, despre audierea fostului ministru Elena Udrea, dupa ce aceasta a scris pe pagina de Facebook ca este invitata cu.

Kovesi, despre audierea Elenei Udrea: Este citata intr-un dosar mai vechi (VIDEO)

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a vorbit joi, la iesirea din sediul DNA, despre audierea fostului ministru Elena Udrea, dupa ce aceasta a scris pe pagina de Facebook ca este invitata cu.

Elena Udrea la DNA. Ponta, total de acord cu Victor Ciutacu. Ce a scris jurnalistul despre audierea Elenei Udrea

Elena Udrea la DNA. Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca este total de acord cu parerea jurnalistului Victor Ciutacu in ceea ce priveste audierea Elenei Udrea la DNA.

Subiectiv. Umbra Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Procurorii din Dosarul Microsoft au mentionat de trei ori numele Elenei Udrea in ultimul act pe care l-au intocmit in aceasta cauza. Este vorba despre referatul din 21 ianuarie 2015 cu propunere de prelungire a.

100 de minute. Dosarele in care apare numele Elenei Udrea

Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar si este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii. Sefa Partidului Miscarea Populara, formatiune care chiar joi a implinit un an de existenta, ar fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )