Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atentia, luni, ca nu e bine ceea ce se intampla la privatizarea Oltchim. Ne jucam cu soarta a mii si mii de familii de acolo. Nu e bine ce e la Oltchim, a declarat Vasile Blaga. Totodata, Blaga crede ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru privatizarea Oltchim a reprezentat un joc si nu crede ca va efectua plata pentru preluarea combinatului. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale. Dar eu cred ca va pierde, a . continuă pe România Liberă

Blaga, despre Oltchim: Jocul lui Diaconescu a fost de a avea castig electoral, dar cred ca ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca jocul lui Dan Diaconescu a fost de a avea un castiga electoral din ceea ce se intampla la Oltchim, dar crede ca Diaconescu va pierde, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat inainte de sedinta BPN al PDL daca Dan Diaconescu are un castig electoral din ceea ce se intampla la Oltchim. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale, dar cred ca va pierde, a raspuns Blaga. Liderul PDL a fost intrebat despre controalele de la .

Vasile Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa '89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de familii lor

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, informeaza Mediafax.

Alin Teodorescu, despre privatizarea Oltchimului: Ce se intampla acolo este o imensa manea politica

Alin Teodorescu, directorul IMAS , a comentat duminica, intr-o interventie telefonica in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, preluarea pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim de.

Blaga, despre problemele de imagine ale lui MRU: Este un candidat viabil.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, intrebat despre problemele de imagine ale fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, ca acesta este un candidat viabil, potrivit Mediafax. Vasile Blaga a fost intrebat daca Mihai Razvan Ungureanu se mai incadreaza in criteriile Aliantei Romania Dreapta si daca mai este un candidat viabil, in conditiile in care ar avea unele probleme de imagine, facandu-se referire la fondul de protocol al guvernului pe vremea cand Ungureanu era .

Vasile Blaga: Sesizarea CCR privind inlocuirea mea de la sefia Senatului trebuie judecata in respectul legii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca sesizarea depusa la CCR privind inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului trebuie sa judecata pe fond in respectul legii. Blaga a declarat ca.

Vasile Blaga: Sesizarea privind inlocuirea mea de la sefia Senatului trebuie judecata de CCR in respectul legii. / Roberta Anastase: Am transmis conducerii PDL ca nu consider oportuna contestarea revocarii mele la CCR

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca sesizarea depusa la CCR privind inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului trebuie sa judecata pe fond in respectul legii, intrucat procedura in cazul sau nu a fost respectata si a precizat ca un demers similar in cazul schimbarii Robertei Anastase de la sefia Camerei Deputatilor urmeaza sa fie analizat in Biroul Permanent National al partidului. La randul sau, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a precizat ca a transmis conducerii partidului faptul ca nu considera oportuna contestarea la CC a revocarii sale din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, sustinand ca actuala majoritate trebuie sa raspunda pentru indeplinirea promisiunilor facute.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )