Libnet.ro
UNICEF

15:45

Blaga, despre Udrea: Este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL. A facut figuratie la dezbaterea bugetului

Antena3 Antena3,
Blaga, despre Udrea: Este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL. A facut figuratie la dezbaterea bugetului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva. continuă pe Antena3

Vasile Blaga despre Elena Udrea: Este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute si a aratat ca aceasta iese in fata doar cu afirmatii privind PDL care ii fac rau ei, relateaza Mediafax.

Marii comercianti se declara ingrijorati cu privire la o greva prelungita a transportatorilor: Daca va dura mai mult de doua zile, vor aparea probleme cu aprovizionarea magazinelor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) isi exprima ingrijorarea in legatura cu efectele pe care le-ar putea avea recenta greva declansata de transportatori, apreciind ca prelungirea acesteia va avea un impact atat asupra operatiunilor marilor retele comerciale cat si asupra consumatorilor, care nu se vor mai putea aproviziona in conditii de normalitate.

CEA MAI MARE ambarcatiune din lume este mai mare decat Empire State Building

Cea mai mare ambarcatiune din lume se numeste Prelude si tocmai a plecat din Coreea de Sud. Aceasta are circa 480 de metri lungime si este ceva mai mare decat Empire State Building, una dintre cele mai inalte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )