Libnet.ro
UNICEF

10:16

Blaga: PDL va ataca la CCR Legea descentralizarii.

România Liberă România Liberă,
Blaga: PDL va ataca la CCR Legea descentralizarii.

PDL va ataca la Curtea Constitutionala CCR) Legea descentralizarii, dupa ce Executivul isi va asuma, marti, raspunderea in fata Parlamentului, a declarat seful democrat-liberalilor, Vasile Blaga. Totodata, PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii pana la ora 13. 00, a mai spus Blaga, inainte de sedinta Biroului Politic al PDL, conform Mediafax. Citeste si: Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare Timpul este extrem de scurt si desigur ca vom depune . continuă pe România Liberă

PDL anunta ca va contesta Legea descentralizarii la Curtea Constitutionala

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, vineri, ca sedinta Birourilor Permanente ale Parlamentului in care s-a stabilit programul asumarii raspunderii pe Legea descentralizarii s-a desfasurat fara cvorum, el precizand ca PDL va contesta actul normativ la CC, pe procedura si pe fond.

Blaga: PDL va ataca la Curtea Constitutionala proiectul legii descentralizarii

PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si va ataca la Curtea Constitutionala acest act normativ, a declarat, astazi, presedintele PDL, Vasile Blaga, inainte de sedinta BPN al PDL.

Vasile Blaga: PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si il va ataca la Curtea Constitutionala

Partidul Democrat Liberal va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si va ataca la Curtea Constitutionala acest act normativ, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Vasile Blaga, inainte de sedinta Biroului Politic National al PDL, potrivit Mediafax.

Legea descentralizarii a trecut de Guvern

Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, proiectul Legii descentralizarii si intentioneaza sa se reuneasca, marti, in sedinta speciala pentru a discuta amendamente care vor fi depuse de parlamentari la proiectul descentralizarii. --- * Update 13:44 Toader: PDL va contesta la CC Legea descentralizarii and Sedinta Birourilor Permanente ale Parlamentului in care s-a stabilit programul asumarii raspunderii pe Legea descentralizarii s-a desfasurat fara cvorum, a declarat, astazi, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, adaugand ca PDL va contesta actul normativ la Curtea Constitu and tionala CC), pe procedura si pe fond.

Ungureanu sustine motiunea PDL pe Legea descentralizarii.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat ca va sprijini motiunea de cenzura initiata de PDL pe Legea descentralizarii, transmite Mediafax. Citeste si: Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare Evident ca voi sustine depunerea unei motiuni de cenzura. Imi pare rau ca abia acum PDL intelege rostul unei motiuni de cenzura, eu am propus una mai de mult si PDL s-a codit atunci si s-a pierdut in felul acesta o prima ocazie. Sper sa valorificam aceasta noua ocazie, a .

UDMR, singurul partid din Opozitie care a depus amendamente la legea descentralizarii

PDL si PPDD nu au depus niciun amendament la legea descentralizarii, desi public au avut mai multe obiectii fata de proiectul de lege adoptat de Guvern. Singurul partid din Opozitie care a depus amendamente a fost UDMR.

Nicusor Dan: legea descentralizarii, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Cum incalca propunerea legislativa Constitutia Romaniei

Legea Descentralizarii prin care Guvernul vrea sa-si asume marti raspunderea in fata Parlamentului contine prevederi extrem de grave asupra patrimoniului istoric, considera presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan. Matematicianul compara situatia cu momentul 1977, atunci cand dictatorul Nicolae Ceausescu a desfiintat Directia Monumente Istorice. Alaturi de societatea civila, reprezentantii UNESCO critica de asemenea noua lege.

Victor Paul Dobre: E posibil sa depunem amendamente la legea descentralizarii

Parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la legea descentralizarii, potrivit deputatului PNL Victor Paul Dobre.

Victor Paul Dobre, la RFI: E posibil ca PNL sa depuna amendamente la legea descentralizarii

Parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la legea descentralizarii, anunta la RFI deputatul Victor Paul Dobre. Fostul ministru delegat pentru Administratie precizeaza ca asta nu inseamna ca liberalii sunt nemultumiti de actuala forma a documentului.

Parlament: Amendamentele la Legea descentralizarii se pot depune pana luni la ora 15.00

Birourile Permanente aleParlamentului au decis, vineri, ca grupurile parlamentare pot depune amendamente la Legea descentralizarii pana luni, ora 15. Sedinta de plen pentru procedura asumarii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )