Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vasile Blaga: PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si il va ataca la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Vasile Blaga: PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si il va ataca la Curtea Constitutionala

Partidul Democrat Liberal va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si va ataca la Curtea Constitutionala acest act normativ, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Vasile Blaga, inainte de sedinta Biroului Politic National al PDL, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Blaga anunta ca PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii, urmand sa atace la CC acest act

Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat, luni, inainte de sedinta BPN al partidului, ca formatiunea pe care o conduce va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii, urmand sa atace actul normativ la.

PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si il va ataca la CC

Democrat-liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala proiectul legii descentralizarii, a anuntat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga. Liderul deputatilor, Mircea Toader, sustine ca sedinta Birourilor.

Blaga: PDL va ataca la Curtea Constitutionala proiectul legii descentralizarii

PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si va ataca la Curtea Constitutionala acest act normativ, a declarat, astazi, presedintele PDL, Vasile Blaga, inainte de sedinta BPN al PDL.

LIVE TEXT Crin Antonescu: PNL isi asuma si e deplin solidar cu proiectul legii descentralizarii / Nu mai exista relatia cu PC in sensul unei aliante ACD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat ca Partidul National liberal isi asuma proiectul legii descentralizarii inaintat de Guvern Parlamentului si este pe deplin solidar cu acesta. Liderul PNL a precizat ca formatiunea sa va mai depune amendamente la lege, insa acestea nu sunt de fond, ci amendamente ce tin de detalii patrimoniale.

Blaga: PDL va ataca la CCR Legea descentralizarii.

PDL va ataca la Curtea Constitutionala CCR) Legea descentralizarii, dupa ce Executivul isi va asuma, marti, raspunderea in fata Parlamentului, a declarat seful democrat-liberalilor, Vasile Blaga. Totodata, PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii pana la ora 13. 00, a mai spus Blaga, inainte de sedinta Biroului Politic al PDL, conform Mediafax. Citeste si: Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare Timpul este extrem de scurt si desigur ca vom depune .

Vasile Blaga, despre subcomisia privind CEC Bank: inca o actiune politicianista a USL. PDL nu participa

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca infiintarea unei subcomisii care sa verifice activitatea de la CEC Bank este inca o actiune politicianista a USL, iar PDL nu va participa la .

Vasile Blaga: Ma intreb daca Elena Udrea mai este cu sufletul si inima alaturi de PDL

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat, luni, ca se intreaba daca deputatulElena Udrea mai este cu sufletul si inima alaturi de democrat-liberali. Liderul PDL a fost intrebat cum comenteaza afirmatia.

Vasile Blaga: Ma intreb daca doamna Udrea mai este cu sufletul si cu inima in PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat luni ca se intreaba daca Elena Udrea mai este cu sufletul si inima alaturi de democrat-liberali, scrie Agerpres.

Vasile Blaga: Stolojan, Macovei, Marinescu, Ungureanu vor fi pe lista PDL pentru europarlamentare

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Craiova ca pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare se vor afla atat persoane cu experienta in Parlamentul European cum sunt Teodor Stolojan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu si Traian Ungureanu, dar vor fi si reprezentanti ai regiunilor, potrivit Agerpres.

Vasile Blaga anunta candidati la europarlamentare: Stolojan, Macovei, Marinescu si Ungureanu, pe lista PDL-ului

Presedintele democrat-liberal Vasile Blaga a anuntat, vineri, cateva nume care vor candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, enumerand aici pe Teodor Stolojan, Monica Macovei, MarianJean Marinescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )