Libnet.ro
UNICEF

20:45

Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

B1 B1,
Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg, citat de Adevarul, intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca. continuă pe B1

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de un leucoplast. Peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de leucoplast

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului semnaleaza vesti proaste pentru Romania.

Presedintele Germaniei avertizeaza: BREXIT va aduce Marii Britanii cea mai mare pierdere a suveranitatii

Presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca iesirea Marii Britanii din UE reprezinta cea mai mare pierdere de control asupra suveranitatii. El a avertizat ca britanicii au fost indusi in eroare de politicieni nationalisti, potrivit presei straine citata de Mediafax.

Cum sa te imbogatesti pe Amazon.com. Tinerii romani care te invata cum se face profit pe cea mai mare platforma de comert electronic din lume

Adria Ciuca si Alin Bugeac, doi tineri de 28 de ani, fac bani dezvaluind secretele celei mai mari platforme de e-commerce din lume, Amazon. com. Cei doi au deja un de aproape un an un magazin virtual pe Amazon si toate informatiile pe care le-au dobandit despre aceasta platforma le-au condensat intr-un curs pentru cei ce vor sa se apuce de afaceri.

Cum sa te imbogatesti pe Amazon.com. Tinerii romani care teinvata cum se face profit pe cea mai mare platforma de comert electronic dinlume

Adria Ciuca si Alin Bugeac, doi tineri de 28 de ani fac bani dezvaluind secretele celei mai mari platforme de e-commerce din lume, Amazon. com. Cei doi au deja de aproape un an un magazin virtual pe Amazon si toate informatiile pe care le-au dobandit despre aceasta platforma le-au condensat intr-un curs pentru cei ce vor sa se apuce de afaceri sau sa le diversifice.

Tara din Europa care devine cea mai vulnerabila dupa Brexit

Odata cu declansarea negocierilor de doi ani pentru Brexit, Polonia pare cea mai vulnerabila tara la un divort dureros intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, sunt de parere analistii de la Bloomberg,.

Seful diplomatiei ungare: NATO, cea mai de succes alianta militara din lume, nu se poate eschiva de la confruntarea cu cea mai mare provocare de securitate, reprezentata de gruparea Stat Islamic

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, considera ca Alianta Nord-Atlantica NATO) ar trebui sa joace un rol in lupta impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic.

Cel mai mare perdant al Brexitului ar putea sa fie Polonia - Bloomberg

Odata cu declansarea negocierilor de doi ani pentru Brexit, Polonia pare cea mai vulnerabila tara la un divort dureros intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, potrivit Bloomberg, citat de News. ro.

Esti angajator? De Paste, salariatii tai isi pot alege singuri cadoul din cea mai mare retea de magazine partenere

Se apropie Pastele si tot mai multa lume se gandeste la ce va primi si ce va oferi cadou. Iar daca esti angajator, presiunea este cu atat mai mare: ai nevoie de o solutie eficienta atat pentru recompensarea salariatilor, cat si a partenerilor de afaceri. Alegerea unui cadou potrivit devine o adevarata provocare.

WTA: Simona Halep se mentine pe 5; Patricia Maria Tig se afla pe 85 - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 5 in clasamentul WTA, cu o zestre de 5. 022 puncte. Patricia Maria Tig a urcat pana pe pozitia 85, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Lider se mentine Angelique Kerber, nemtoaica fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )