Libnet.ro
UNICEF

10:00

BNR arunca in piata 500 mil. euro prin reducerea rezervelor in valuta. Vrea Isarescu sa ajute din nou exportatorii?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BNR arunca in piata 500 mil. euro prin reducerea rezervelor in valuta. Vrea Isarescu sa ajute din nou exportatorii?

Reducerea rezervelor minime obligatorii la pasivele in valuta cu doua puncte procentuale, decizie luata marti de consiliul de administratie al BNR , va elibera circa 500 milioane de euro, ceea ce in teorie ar putea stimula creditarea in valuta. Insa,. continuă pe Wall-Street Ro

DECIZIA ZILEI. BNR elibereaza bancilor 500 MIL. euro prin reducerea RMO in valuta

Banca Nationala a Romaniei pune la dispozitia bancilor crica 500 milioane euro prin taierea cu doua puncte procentuale a ratei rezervelor minime obligatorii pentru pasivele in valuta ale institutiilor de credit, de la 18% la 16%,de la inceputul anului.

BNR elibereaza 500 milioane euro in piata

Banca Nationala a Romaniei BNR) ofera institutiilor de credit aproape 500 milioane euro, in urma diminuarii ratei rezervelor minime obligatorii RMO) pentru pasivele in valuta, de la 18% la 16%, a declarat, ieri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Isarescu: Din 24 iulie vor fi eliberati bancilor 500 milioane euro. Nu cred ca vor duce la aprecierea suplimentara a leului

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat, marti, ca reducerea ratei rezervelor minime obligatorii RMO) aplicabile pasivelor in valuta ale bancilor cu 2 puncte procentuale, de la 18% la 16%, va elibera pentru.

Mihai Neicu de la Nei Holding isi ridica afacerea la cer: lanseaza o ambulanta aeriana si asteapta afaceri de 31 mil. euro

NeiHolding, unul dintre principalii jucatori de pe piata de paza si securitate din Romania, condusa de omul de afaceri Mihai Neicu foto, alaturi de familie), a lansat doua noi servicii, transportul aerian Nei Air si serviciul de ambulanta aeriana.

Interceptari in cazul mitei pentru BAC, in Arad: 500 de euro nota 6 la matematica, 450 de euro la romana

Profesoara de romana din Arad cercetata in scandalul de coruptie de la bacalaureat cerea 500 de euro pentru nota 6 la matematica si 450 de euro la romana, potrivit unor inregistrari detinute de catre.

ING a obtinut 1,5 miliarde euro prin listarea diviziei europene de asigurari NN Group

Grupul financiar olandez ING a vandut 77 milioane actiuni ale diviziei europene de asigurari NN Group, prin Ofera Publica Initiala IPO) realizata la un pret de oferta de 20 euro pe titlu, tranzactie ce i-a adus companiei 1,5 miliarde euro.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )