Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boala limbii albastre se extinde in judetul Constanta. Toate targurile de animale au fost inchise pana pe 5 octombrie

Adevărul Adevărul,
Boala limbii albastre se extinde in judetul Constanta. Toate targurile de animale au fost inchise pana pe 5 octombrie

Boala limbii albastre a ajuns si in satul Vlahii, comuna Aliman. Mai multe ovine sunt suspectate de specialisti ca ar suferi de aceasta boala, iar analizele vor stabili daca se confirma sau nu diagnosticul. continuă pe Adevărul

Boala limbii albastre se raspandeste in judetul Olt

Numarul cazurilor de infectii cu virusul ce provoaca boala limbii albastre creste alarmant de la o zi la alta in judetul Olt. Der la cele 14 cazuri depistate in urma cu nici macar o saptamana, acum au fost raportate peste 60 de cazuri. Iar cifra se schimba in sens ascendent in fiecare zi.

Focar de boala limbii albastre, confirmat si in judetul Braila

Autoritatile sanitar-veterinare din judetul Braila au confirmat un prim focar de boala limbii albastre in acest judet, in localitatea Ulmu, transmite Mediafax.

Constanta. Boala limbii albastre se extinde

Prefectura Constanta a primit, luni, de la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) confirmarea unor focare ale bolii limbii albastre in localitatile Lipnita si Baneasa.

Boala limbii albastre si-a facut aparitia si in judetul Braila, intr-o gospodarie din comuna Ulmu

Boala limbii albastre, care a afectat in ultimele saptamani zeci de bovine din 12 judete ale tarii, a aparut si pe raza judetului Braila. Probele de sange prelevate de inspectorii veterinari in urma cu o saptamana, in comuna Ulmu, au aratat ca intr-o gospodarie din localitatea respectiva se afla o vaca bolnava.

Boala limbii albastre a costat pana acum statul roman 3 milioane de lei

Boala limbii albastre a costat pana acum statul roman 3 milioane de lei. Iar pagubele vor creste avand in vedere ca in urmatorii 2 ani tara noastra nu va mai exporta bovine si ovine. Presedintele Autoritat.

Primul caz de boala limbii albastre a fost confirmat la Braila

Primul caz de boala limbii albastre s-a confirmat la Braila, intr-o gospodarie din localitatea Ulmu, unde din zece probe ridicate una a fost cu rezultat pozitiv, a declarat luni purtatorul de cuvant al .

Autoritatile sanitar-veterinare din Braila au confirmat un prim focar de boala limbii albastre din judet

Un prim focar de boala limbii albastre a fost confirmat in Braila, potrivit autoritatilor sanitar-veterinare. Medicii sanitar-veterinari au dat acest verdict dupa ce au prelevat probe de la mai multe bovine,.

Boala limbii albastre, confirmata oficial in judetul Constanta

Boala limbii albastre a fost confirmata oficial in judetul Constanta la mai multe ovine. Probele recoltate la sfarsitul saptamanii trecute au indicat faptul ca in Lipnita si Baneasa exista focare ale bolii limbii albastre.

MASURA. Prefectura Mures inchide toate targurile de animale, din cauza bolii limbi albastre

Cu toate ca nu inregistrate cazuri de boala limbii albastre, toate targurile de animale din Mures vor fi inchise aproape o luna. Masura a fost dispusa de prefectul Vasile Liviu Oprea, informeaza Mediafax.

Noi focare ale bolii limbii albastre. Sunt afectate animalele din Constanta

Focare ale bolii limbii albastre au fost confirmate, luni, in doua localitati din judetul Constanta. Au fost depistate 20 animale infectate cu acest virus, informeaza Mediafax. Centrul Local de Combatere a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )