Libnet.ro
UNICEF

06:15

Boc DEZVALUIE care este pacatul originar in cazul Bechtel.

România Liberă România Liberă,
Boc DEZVALUIE care este pacatul originar in cazul Bechtel.

Pacatul originar in cazul Bechtel este contractul incheiat in 2004 de Guvernul PSD pentru construirea Autostrazii Transilvania, incheiat in totalitate in defavoarea statului roman, afirma fostul premier Emil Boc, potrivit Mediafax. Vad ca toata lumea vorbeste de situatia legata de Bechtel, dar nimeni nu merge la pacatul originar, care este incheierea contractului din 2004, de catre Guvernul PSD de atunci, care este cel mai scandalos si fraudulos contract din istoria Romaniei care s-a . continuă pe România Liberă

Boc DEZVALUIE care are este pacatul originar in cazul Bechtel.

Pacatul originar in cazul Bechtel este contractul incheiat in 2004 de Guvernul PSD pentru construirea Autostrazii Transilvania, incheiat in totalitate in defavoarea statului roman, afirma fostul premier Emil Boc, potrivit Mediafax. Vad ca toata lumea vorbeste de situatia legata de Bechtel, dar nimeni nu merge la pacatul originar, care este incheierea contractului din 2004, de catre Guvernul PSD de atunci, care este cel mai scandalos si fraudulos contract din istoria Romaniei care s-a .

Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Care este vina ministrului

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai,.

Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit cand a anuntat presa despre rezilierea contractului cu Bechtel, relateaza Mediafax. Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit, a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila. Citeste si EXCLUSIV RL. Nu scapam de Bechtel. Sova: Nu am zis ca se reziliaza .

Ponta afirma ca Sova a gresit in cazul Bechtel: Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile.

Ponta spune ca Sova a gresit in cazul Bechtel: Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile.

Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna.

Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile.

Victor Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile, relateaza agentia Mediafax.

Patron al unei agentii de turism: Ca sa iesi pe piata in turism si sa ai succes, trebuie sa iesi cu ceva care este absolut unic

Printul Charles continua sa laude frumusetile tarii noastre intr-un reportaj realizat de o televiziune straina. Mostenitorul coroanei regale a Marii Britanii marturiseste ca este indragostit de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )