Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

România Liberă România Liberă,
Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit cand a anuntat presa despre rezilierea contractului cu Bechtel, relateaza Mediafax. Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit, a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila. Citeste si EXCLUSIV RL. Nu scapam de Bechtel. Sova: Nu am zis ca se reziliaza . continuă pe România Liberă

Ponta afirma ca Sova a gresit in cazul Bechtel: Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile.

Ponta spune ca Sova a gresit in cazul Bechtel: Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile.

Victor Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile, relateaza agentia Mediafax.

Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna.

Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile.

Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Care este vina ministrului

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai,.

Nici o problema in paradis.Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare sa fie mai eficienta,titreaza Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti, la plecarea de la Congresul UDMR, daca pe drumul spre Miercurea Ciuc a discutat cu liderul PNL despre protocolul USL. Am discutat, domnule Crin Antonescu?, a spus Ponta, uitandu-se spre presedintele PNL, .

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: E bina ca procurorii sa ramana magistrati

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in legatura cu viitoarea revizuire a Constitutiei, ca e bine ca procurorii sa ramana magistrati, adaugand ca am fost de acord sa eliminam acea sintagma care spunea ca procurorii sunt sub autoritatea ministrului Justitiei.

Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )