Libnet.ro
UNICEF

18:30

BOGDAN AURESCU: Nu poate exista pace, democratie, securitate intr-o lume dominata de dezinformare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOGDAN AURESCU: Nu poate exista pace, democratie, securitate intr-o lume dominata de dezinformare

Nu poate exista pace, democratie, securitate intr-o lume dominata de dezinformare, a declarat, astazi, ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu, in deschiderea conferintei virtuale Safeguarding Democracy and Preventing Malign Foreign Influence Protejarea democratiei si prevenirea influentei externe maligne, organizata in marja Presedintiei romane a Comunitatii Democratiilor Community of Democracies). continuă pe Ziarul Bursa

BOGDAN AURESCU: Romania sustine suplimentarea sanctiunilor contra regimului din Belarus

Romania sustine adoptarea mai multor sanctiuni impotriva regimului din Belarus, pe fondul recentei intensificari a reprimarii protestelor de la Minsk, a declarat astazi ministrul afacerilor externe roman Bogdan Aurescu, inaintea reuniunii Consiliului Afaceri Externe al Uniunii Europene CAE) de la Bruxelles.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu candideaza la alegerile parlamentare

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, exclude posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, sustin surse din MAE pentru Adevarul. in spatiul public au aparut zvonuri despre o posibila candidatura a lui Bogdan Aurescu pe listele PNL.

MAE: Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului privind Nagorno-Karabah

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului armat privind Nagorno-Karabah.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, care va avea loc la Luxemburg.

Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor de Externe din statele membre UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa azi, la Luxemburg, la reuniunea ministrilor de Externe din statele membre ale UE, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )