Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

România Liberă România Liberă,
Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la Paris, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu incidentul de la ambasada Romaniei din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la Paris, conform programului comisiilor permanente, publicat pe site-ul Senatului, transmite Agerpres.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, audiat la Senat dupa incidentul de la ambasada Romaniei din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11,00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la.

Secretarul de Stat MAE, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

Secretarul de Stat MAE, Radu Podgorean, este audiat, marti, de la ora 11. 00, de catre Comisia pentru politica externa din Senat in legatura cu gafa de la Ambasada Romaniei la Paris, conform Agerpres.

Bogdan Aurescu spera ca Romania sa adere cat mai curand la spatiul Schengen (VIDEO)

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu spera ca Romania sa adere cat mai curand la spatiul Schengen, avand in vedere ca tara noastra indeplineste conditiile pentru acest pas. Aurescu a subliniat, duminica.

Bogdan Aurescu: Scutul antiracheta de la Deveselu este strict defensiv (VIDEO)

Scutul antiracheta de la Deveselu este un sistem strict defensiv si nu este indreptat impotriva Rusiei, da asigurari ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in emisiunea Lumini si Umbre de pe B1 TV.

Ministrul Bogdan Aurescu s-a intalnit cu asistentul special al presedintelui SUA pentru Rusia si Eurasia

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut sambata o intrevedere cu Celeste A. Wallander, asistent special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia in cadrul Consiliului Securitatii Nationale al SUA, in marja Conferintei internationale de securitate de la Munchen, anunta ministerul. Cei doi au discutat si despre situatia din Ucraina si despre importanta instalarii unui guvern proeuropean la Chisinau.

Gafa Ambasadei din Franta: Seful ICR Paris, sanctionat cu avertisment

Seful ICR Paris a fost sanctionat cu avertisment, in timp ce diplomatul de la Ambasada din Franta implicat in transmiterea unui fisier de uz intern a fost chemat de urgenta in Centrala dupa demararea unei investigari a incidentului de catre Corpul de Control si Evaluare Diplomatica, informeaza MAE intr-un comunicat.

Audieri ale reprezentantilor MAE in Senat, dupa gafa de la Paris. Ambasadorul ar putea fi rechemat

Secretarul de Stat MAE, Radu Podgorean, este audiat, marti, de la ora 11. 00, de catre Comisia pentru politica externa din Senat in legatura cu gafa de la Ambasada Romaniei la Paris, conform Hotnews.

Statele Unite au decis sa inchida ambasada din Yemen

Statele Unite au decis inchiderea ambasadei din Yemen si retragerea ambasadorului Mattew Tueller, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. Interesele diplomatice americane in Yemen vor fi reprezentate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )