Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Aurescu, precizari importante despre cotele de imigranti anuntate de Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Bogdan Aurescu, precizari importante despre cotele de imigranti anuntate de Comisia Europeana

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, ca propunerile facute de Comisia Europeana in legatura cu repartizarea imigrantilor in state UE. continuă pe Antena3

Bogdan Aurescu, precizari importante despre cotele de refugiati pentru Romania

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, a declarat, duminica seara, ca nu s-a luat nicio decizie oficiala privind cotele de refugiati din Romania.

Iohannis, precizari importante despre cotele de imigranti care revin Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis de declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, referitor la criza imigrantilor, ca Romania este pentru cotele voluntare.

CNADNR, precizari importante despre autostrada Orastie-Sibiu

Compania care a licitat lucrarea lotului 3 din autostrada Sibiu-Orastie va suporta costurile aferente lucrarilor pentru remedierea fisurilor constatate, a anuntat, luni, CNADNR.

Bogdan Aurescu: Nu s-a luat inca nicio decizie privind cota de refugiati pentru Romania

Cotele de refugiati vehiculate de presa internationala raman la nivel de speculatii, a declarat duminica seara, la Digi24, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Aceste cifre nu au fost comunicate oficial statelor membre, iar autoritatile de la Bucuresti nu au luat inca o decizie privind numarul de refugiati pe care ar urma sa ii primeasca Romania, a adaugat seful diplomatiei.

Bogdan Aurescu, despre declaratia fostului ambasador al Belgiei: Interviul a fost acordat dupa ce acesta si-a incheiat mandatul la Bucuresti. Nu afecteaza relatia diplomatica a Romaniei cu Belgia (VIDEO)

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit miercuri despre declaratia ambasadorului Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, care a spus ca in Parlamentul Romaniei sa se faca politica, nu.

Bogdan Aurescu, despre criza refugiatilor: Vom elebora un plan pe care il vom prezenta in CSAT

Bogdan Aurescu, ministru de Externe, s-a intalnit, miecuri, cu cei din conducerea Camerei Deputatilor pentru a-i informa despre situatia refugiatilor.

Bogdan Aurescu s-a intalnit cu o delegatie a landului Baden-Wurttemberg

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a primit miercuri o delegatie condusa de ministrul pentru Bundesrat, Europa si afaceri internationale al landului Baden-Wurttemberg, Peter Friedrich, intrevederea reprezentand un prilej de reafirmare a stadiului excelent al cooperarii Romaniei cu landul Baden-Wurttemberg, atat la nivel politic, cat si din punct de vedere economic, cultural sau in domeniul afacerilor europene, informeaza MAE intr-un comunicat transmis redactiei.

Bogdan Aurescu: Orice cifra propusa de CE va fi supusa unei analize interne interinstitutionale si negociata intre statele membre. Romania prefera cote voluntare de refugiati

Orice propunere si cifra propusa de Comisia Europeana in problema refugiatilor va fi supusa unei analize interne interinstitutionale si negocierii intre statele membre, a declarat miercuri ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, adaugand ca Romania prefera cote voluntare in problema refugiatilor, nu obligatorii.

Bogdan Aurescu: Chestiunea migratiei este destul de sensibila. Vom elabora un raport care va fi prezentat in CSAT. Aderarea Romaniei la spatiul Schengen ar intari granitele (VIDEO)

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat miercuri ca problema migratiei este destul de sensibila, dar aderarea Romaniei la spatiul Schengen ar intarii granitele. Acesta a discutat miercuri cu conducerea.

Ministrul Bogdan Aurescu a participat la prima editie a Salzburg Forum

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat astazi la Salzburg Austria), in calitate de vorbitor principal la prima editie a Salzburg Forum, cu tema The Rule of Law and the Laws of War, organizat de Institutul International al Pacii International Peace Institute), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2415 seconds )