Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNADNR, precizari importante despre autostrada Orastie-Sibiu

România Liberă România Liberă,
CNADNR, precizari importante despre autostrada Orastie-Sibiu

Compania care a licitat lucrarea lotului 3 din autostrada Sibiu-Orastie va suporta costurile aferente lucrarilor pentru remedierea fisurilor constatate, a anuntat, luni, CNADNR. continuă pe România Liberă

Iohannis, precizari importante despre cotele de imigranti care revin Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis de declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, referitor la criza imigrantilor, ca Romania este pentru cotele voluntare.

Bogdan Aurescu, precizari importante despre cotele de refugiati pentru Romania

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, a declarat, duminica seara, ca nu s-a luat nicio decizie oficiala privind cotele de refugiati din Romania.

Lucrarile suplimentare pe Autostrada Orastie - Sibiu, platite pana la limita contractuala de 10%

Lucrarile suplimentare executate pe Autostrada Orastie - Sibiu, lot 3, vor fi platite pana la limita contractuala de 10% din valoarea de contract acceptata, respectiv 60,479 milioane de lei, iar pentru valoarea care depaseste pragul contractual de 10% beneficiarul poate incheia un act aditional pana la pragul de 20%, informeaza, astazi, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Autostrada Orastie-Sibiu, inchisa de luni intre Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt

Lotul trei al Autostrazii Sibiu-Orastie, inaugurat in noiembrie 2014, va fi inchis traficului de luni, intre Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, reprezentantii CNADNR spunand ca problemele au aparaut din cauza executiei.

O portiune din autostrada Orastie-Sibiu este de luni inchisa pentru reparatii

Un tronson din autostrada Sibiu - Orastie, dat in folosinta cu doar 9 luni in urma, chiar inaintea alegerilor din noiembrie 2014 este inchis incepand de luni pentru reparatii. Este o portiune de 22 de kilometri pe care au aparut fisuri adanci care pun in pericol siguranta traficului rutier. Constructorul estimeaza ca va ramane inchisa timp de o luna si jumatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )