Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bogdan Belciu, PwC: In retail, cel mai probabil nu va fi un an spectaculos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bogdan Belciu, PwC: In retail, cel mai probabil nu va fi un an spectaculos

Rezultatele economice din ultimele doua trimestre, ne incadreaza practic din nou intr-o situatie de criza economica si, ca urmare, asteptarile din piata de retail nu sunt extrem de pozitive. Dupa doua semestre de crestere economica mica, cel mai. continuă pe Wall-Street Ro

Bogdan Belciu, PwC: Romanii au obiceiul sa tina frigiderul plin, mai tot timpul

Valoarea medie totala a cifrei de afaceri in retail a scazut pana in 2010, dar apoi a revenit pe crestere la aproximativ 10% anual, evolutie care nu a fost data de vanzarile de produse alimentare - care s-au mentinut relativ constante, ci de retail-ul.

Bogdan Belciu, PwC: Consumatorul roman este destul de pesimist, de foarte multi ani

Daca vorbim despre retail nu putem sa excludem consumul si increderea consumatorului, care reprezinta un indicator, din pacate, nu atat de mult folosit in Romania, dar este foarte frecvent utilizat in alte piete si evident are implicatii foarte mari cu.

Bogdan Belciu, PwC: Pentru romani cumparaturile continua sa fie legate mai degraba de experienta decat de buget

Pentru romani cumparaturile lunare, zilnice continua sa fie legate de experienta de consum decat de buget familiei sau personal. Acest lucru devine si mai evident daca ne gandim la obisnuinta romanilor de a-si petrece weekend-urile in mall-uri si.

Bogdan Belciu, PwC: Romania este o piata de supermarket

Retailul modern a cunoscut in ultima vreme cu o crestere medie de 10% la nivelul intregii piete de FMCG, o crestere sustinuta, care va continua cu o medie de 6% in urmatorii ani. Exista, asa cum putem observa, o tendinta a deschiderilor de magazine pe.

Bogdan Belciu, PwC: Romania este o piata de supermarket

Retailul modern a cunoscut in ultima vreme cu o crestere medie de 10% la nivelul intregii piete de FMCG, o crestere sustinuta, care va continua cu o medie de 6% in urmatorii ani. Exista, asa cum putem observa, o tendinta a deschiderilor de magazine pe.

Stenogramele Guvernului privind Legea Serban Nicolae, publicate cel mai probabil maine

Stenogramele Guvernului privind Legea Serban Nicolae ce pedepseste cu inchisoarea persoanele care dezvaluie informatii din dosarele penale) vor fi accesibile abia dupa publicarea in Monitorul Oficial a Hotararii de Guvern adoptate astazi in acest sens, a declarat, pentru ziarul BURSA, Corneliu Calota, purtatorul de cuvant al Executivului.

Internet Explorer 11 a devenit cel mai popular browser. Cum se descurca Firefox si Chrome

Daca esti de mai multi ani pe Internet, cel mai probabil ai folosit Internet Explorer deja. Acum, trebuie sa stii ca Internet Explorer 11 a ajuns lider peste mai vechile produse ale Microsoft. Internet Explorer 11 este cel mai popular browser din lume, iar produsul Microsoft a ajunsla 58,49% din piata. De ce e importanta aceasta schimbare? Deoarece, inca din octombrie 2013 Internet Explorer 11 este pe piata si nu a putut depasi timp de un an de zile Internet Explorer [].

Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producatorilor se lauda cu astfel de dispozitive, iar noi vom incerca sa va ajutam sa alegeti cel mai bun televizor 4K. Televizoarele 4K au o rezolutie standard de 38402160, de patru ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD. Aceasta rezolutie ridicata asigura o claritate foarte mare a imaginii si utilizatorii se pot bucura de continut spectaculos. Totusi, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil [].

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Vivo ar putea reduce la absurd cursa pentru cel mai subtire smartphone

O noua imagine postata online zilele trecute de cei de la Vivo stabileste intr-un mod indirect noul lider global la categoria cel mai subtire smartphone. Desi am facut multe referinte in trecut la absurditatea competitiei pentru cel mai subtire smartphone, in continuare mi se se pare incredibil faptul ca, in loc sa fie create telefoane cu baterii mai mari, sunt realizate multe telefoane absurd de subtiri cu baterii mai mici. Acest detaliu de fond conteaza mai putin cand exista companii [].

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )