Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bogdan Belciu, PwC: Romania este o piata de supermarket

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bogdan Belciu, PwC: Romania este o piata de supermarket

Retailul modern a cunoscut in ultima vreme cu o crestere medie de 10% la nivelul intregii piete de FMCG, o crestere sustinuta, care va continua cu o medie de 6% in urmatorii ani. Exista, asa cum putem observa, o tendinta a deschiderilor de magazine pe. continuă pe Wall-Street Ro

Bogdan Belciu, PwC: Romania este o piata de supermarket

Retailul modern a cunoscut in ultima vreme cu o crestere medie de 10% la nivelul intregii piete de FMCG, o crestere sustinuta, care va continua cu o medie de 6% in urmatorii ani. Exista, asa cum putem observa, o tendinta a deschiderilor de magazine pe.

Bogdan Belciu, PwC: Consumatorul roman este destul de pesimist, de foarte multi ani

Daca vorbim despre retail nu putem sa excludem consumul si increderea consumatorului, care reprezinta un indicator, din pacate, nu atat de mult folosit in Romania, dar este foarte frecvent utilizat in alte piete si evident are implicatii foarte mari cu.

Bogdan Belciu, PwC: In retail, cel mai probabil nu va fi un an spectaculos

Rezultatele economice din ultimele doua trimestre, ne incadreaza practic din nou intr-o situatie de criza economica si, ca urmare, asteptarile din piata de retail nu sunt extrem de pozitive. Dupa doua semestre de crestere economica mica, cel mai.

Bogdan Belciu, PwC: Pentru romani cumparaturile continua sa fie legate mai degraba de experienta decat de buget

Pentru romani cumparaturile lunare, zilnice continua sa fie legate de experienta de consum decat de buget familiei sau personal. Acest lucru devine si mai evident daca ne gandim la obisnuinta romanilor de a-si petrece weekend-urile in mall-uri si.

Bogdan Belciu, PwC: Romanii au obiceiul sa tina frigiderul plin, mai tot timpul

Valoarea medie totala a cifrei de afaceri in retail a scazut pana in 2010, dar apoi a revenit pe crestere la aproximativ 10% anual, evolutie care nu a fost data de vanzarile de produse alimentare - care s-au mentinut relativ constante, ci de retail-ul.

Dracula, invocat din nou ca agent de promovare a brandului turistic Romania. Este mai cunoscut decat Eminescu

Dracula este cunoscut in toata lumea, inclusiv in tarile arabe si Asia, iar daca ar fi exploatat ar putea aduce sute de mii de turisti, pe cand de Eminescu, unul dintre marii poeti ai lumii, nu vorbeste nimeni din strainatate, poate doar la Chisinau, a declarat Alin Burcea, proprietarul agentiei Paralela 45.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )