Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bogdan Gheorghiu, propus a treia oara pentru portofoliul Cultura, aviz negativ din partea comisiilor

România Liberă România Liberă,
Bogdan Gheorghiu, propus a treia oara pentru portofoliul Cultura, aviz negativ din partea comisiilor

Bogdan Gheorghiu, propus a treia oara pentru portofoliul Cultura, a primit aviz negativ din partea c. continuă pe România Liberă

A doua zi de audieri a ministrilor din Cabinetul Citu

Comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului continua, miercuri, audierea candidatilor propusi sa faca parte din Cabinetul Citu. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Gheorghiu, propus la Cultura, iar de la ora 15. 00 este programata Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii.

IN PARLAMENT CONTINUA JOACA DE-A AUDIEREA Aceiasi ministri liberali, pentru a treia oara sub microscop

Trei dintre primii sase ministri audiati au primit aviz pozitiv * Audierile ministrilor se vor finaliza maine * Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului vor stabili, dupa audiere, data sedintei de plen pentru votul de investitura Pentru a treia oara, aceiasi ministri - exceptandu-l in ultimul tur pe cel al Finantelor - sunt audiati in Parlament pentru exact aceleasi functii pe care le ocupa de cateva luni in Guvern. De data aceasta, Executivul nu va mai fi prezidat de Ludovic Orban, ca in ultimele doua dati, ci va fi condus de Florin Citu, desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO Rafael Nadal, invingator pentru a treia oara la Acapulco - Titlul cu numarul 85 pentru spaniol

Rafael Nadal 2 ATP), principalul favorit, a avut o misiune usoara in lupta pentru al 85-lea sau titlul din cariera. Spaniolul l-a invins pe americanul Taylor Fritz 35 ATP) intr-o ora si 14 minute, scor 6-3, 6-2, impunandu-se astfel pentru a treia oara la turneul de la Acapulco Mexic).

Israelienii, a treia oara la urne in mai putin de un an. Se joca din nou viitorul politic al premierului Netanyahu

Momentul adevarului a venit luni in Israel, unde are loc al treilea scrutin legislativ in mai putin de un an, care ar putea sa puna capat celei mai importante crize politice din tara si sa pecetluiasca soarta premierului in exercitiu Beinjamin Netanyahu, inculpat pentru coruptie, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )