Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bogdan Oprea, fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu, a devenit voluntar SMURD (FOTO)

B1 B1,
Bogdan Oprea, fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu, a devenit voluntar SMURD (FOTO)

Fostul purtator de cuvant al lui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a anuntat printr-o postare pe Facebook, ca a devenit voluntar SMURD. Oprea a ajuns paramedic voluntar la capatul a opt luni de. continuă pe B1

Traian Basescu: Am stiut ca a avut loc audierea lui Florian Coldea la Parchet. A fost intr-o seara, cam cum s-a dat OUG 13 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit joi seara, invitat in platoul Stirilor B1 TV, despre audierea de la Parchet a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, in cazul dezvaluirilor.

Traian Basescu: Ca presedinte, nu ezitam sa o demit pe Kovesi, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13/2017

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, ca daca ar fi fost presedinte, nu ar fi ezitat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, daca judecatorii CCR ar fi constatat ca DNA a incalcat constitutia in cazul OUG 13.

Traian Basescu: Singura solutie ca PSD sa nu se urce cu picioarele pe coduri este formarea unei comisii speciale

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat ca singura solutia ca PSD sa nu se urce cu picioarele pe Codul Penal si Codul de Procedura Penala este formarea unei comisii speciale. Din punctul sau de vedere, aceasta comisie ar trebui sa aiba doi reprezentanti de la fiecare partid si sustine ca nu doreste ca modificarile sa fie facute prin comisia juridica, unde PSD are o majoritate zdrobitoare, potrivit News. ro.

Traian Basescu, despre modificarea codurilor penale si despre cum Statele Unite ale Europei ar putea fi salvarea Uniunii Europene

Liderul PMP, Traian Basescu, a facut, in Poiana Brasov, o analiza asupra celor cinci scenarii prezentate depresedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in Parlamentul European, in Cartea alba privind viitorul Europei. Planul intitulat Reflectii si scenarii pentru UE-27 pana in 2025are in vedere si impactul acestora asupra diferitelor domenii ale politicii europene.

Traian Basescu, despre cazul Gala Bute: Cred ca Elena Udrea are sanse sa fie achitata. Sper sa aiba parte de o judecata corecta. E un dosar cusut cu multa ata alba (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit joi seara in platoul Stirilor B1 TV despre dosarul Gala Bute, al carui ultim termen a avut loc miercuri, iar procurorii au cerut pedepse orientate catre maxim pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )