Libnet.ro
UNICEF

14:03

Traian Basescu: Ca presedinte, nu ezitam sa o demit pe Kovesi, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13/2017

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Ca presedinte, nu ezitam sa o demit pe Kovesi, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13/2017

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, ca daca ar fi fost presedinte, nu ar fi ezitat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, daca judecatorii CCR ar fi constatat ca DNA a incalcat constitutia in cazul OUG 13. continuă pe România Liberă

Basescu: Ca presedinte, nu ezitam sa o demit pe Kovesi, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13/2017

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, joi, la Romania TV, ca ar fi demis-o, din calitatea de sef al statului, pe Laura Codruta Kovesi daca judecatorii Curtii Constitutionale ar fi constatat ca DNA a incalcat Constitutia, cum s-a intamplat in cazul sesizarii depuse de presedintele Senatului legate de ancheta procurorilor anticoruptie privind modul de adoptare a OUG 13/2017.

Traian Basescu vrea o comisie speciala pentru punerea in acord a Codului Penal cu deciziile CCR

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a cerut constituirea unei comisii speciale a Parlamentului pentru punerea in acord a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala cu deciziile Curtii Constitutionale. Potrivit Mediafax, Traian Basescu a precizat ca aceasta ar fi o solutie a consensului pentru modificarile facute cu intelepciune.

Traian Basescu: Am stiut ca a avut loc audierea lui Florian Coldea la Parchet. A fost intr-o seara, cam cum s-a dat OUG 13 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit joi seara, invitat in platoul Stirilor B1 TV, despre audierea de la Parchet a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, in cazul dezvaluirilor.

Traian Basescu, despre cazul Gala Bute: Cred ca Elena Udrea are sanse sa fie achitata. Sper sa aiba parte de o judecata corecta. E un dosar cusut cu multa ata alba (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit joi seara in platoul Stirilor B1 TV despre dosarul Gala Bute, al carui ultim termen a avut loc miercuri, iar procurorii au cerut pedepse orientate catre maxim pentru.

Traian Basescu: Se produc derapaje! Nu exista stat de drept daca deciziile Curtii Constitutionale nu sunt aplicate in 45 de zile, asa cum cere Constitutia

Fostul sef al statului, senatorul Traian Basescu, sustine ca in Romania se produc derapaje si atrage atentia ca nu exista stat de drept in afara principiului ca nimeni nu este mai presus de lege.

Scandal monstru intre Radu BANCIU si Traian BASESCU: DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe / Constiinta Nationala s-a transformat! (FOTO, VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Curtii Constitutionale care a sesizat un conflict juridic de natura constitutionala intre DNA si Guvern.

Pleaca Robert Turcescu din PMP? SCANDAL URIAS in partidul lui Traian Basescu!

Un conflict pornit inca din toamna in interiorul PMP risca sa duca la plecarea din partid a deputatul Robert Turcescu, potrivit inpolitics. ro. Concret, conflictul a pornit dupa ce atunci pe atunci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )