Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Teodorescu, despre spectacolul politic din timpul campaniilor electorale

Antena3 Antena3,
Bogdan Teodorescu, despre spectacolul politic din timpul campaniilor electorale

In cadrul editiei de vineri a emisiunii Vorbe Grele, Victor Ciutacu l-a avut ca invitat special pe profesorul Bogdan Teodorescu. Unul dintre subiectele abordate de acestia a fost razboiul politic. Profesorul. continuă pe Antena3

Bogdan Teodorescu, despre cea de-a treia campanie electorala din acest an, deseara, la Vorbe Grele

Un singur an, a treia campanie electorala. Acelasi razboi politic, lupta pentru Parlament. Cum se pozitioneaza principalele formatiuni politice la startul intrecerii pentru Senat si Camera Deputatilor?.

Un singur an, a treia campanie. Bogdan Teodorescu, despre marele test electoral

Spectacolul alegerilor din SUA, in direct pe B1 TV: Urmareste editiile speciale si afla primul cine va conduce America in urmatorii 4 ani

B1 TV prezinta, in direct, in noaptea de 6 spre 7 noiembrie, spectacolul alegerilor din SUA, intr-un maraton jurnalistic de 12 ore, la capatul caruia vei afla cine va fi presedintele Americii pentru urmatorii pat.

ING, despre programul politic al ARD: Prea ambitios!

Batalia electorala a inceput cu prezentarea planurilor foarte ambitioase ale aliantei din opozitie, condusa de PDL. Doua puncte deosebite ale programului sunt reducerea cu 2pp a impozitului pe venit si profit pana la 14% incepand cu 2013 la actualele rate de colectare ar insemna o reducere a veniturilor bugetare cu aprozximativ 0,5% din PIB) si reducerea cu 5pp a contributiilor la asigurarile sociale platite de angajatori incepand cu 2015 fapt care ar putea reduce veniturile fiscale cu circa 1% din PIB). Aceste planuri ambitioase stabilesc un barem dificil de depasit de programul aliantei de guvernamant care va fi prezentat maine, se arata intr-un raport al ING Bank, destinat clientilor.

FOTO Imagini rare din timpul Revolutiei Romane din 1989, postate pe platforma Google Cultural ...

O serie de 50 de articole, clipuri video si fotografii din Arhiva de Aur a TVR, care ilustreaza Revolutia Romana din decembrie 1989, au fost postate pentru prima data pe internet cu ocazia lansarii colectiei Caderea Cortinei de Fier pe platorma Google Cultural Institute. Materialele din arhiva TVR ofera o imagine cronologica a Revolutiei Romane, incepand cu momentul protestului de la Timisoara impotriva evacuarii pastorului reformat Laszlo Tokes si pana la procesul si .

Explicatia lui Raikkonen pentru schimbul de mesaje din timpul cursei de la Abu Dhabi

Kimi Raikkonen a revenit cu adevarat sub lumina reflectoarelor in cursa din Emirate, prima pe care a castigat-o in Formula 1 dupa trei ani, dar finlandezul a impresionat nu doar prin prestatia de pe circuit, ci si prin schimbul de replici pe care l-a avut prin radio cu inginerul sau de cursa.

Sunt discriminati din momentul in care se nasc. Reportajul unui fotograf roman despre comunitatea roma din Baie Mare, in New York Times

Aveti grija. Romii fura copii! Aceasta este mesajul cu care jurnalistii New York Times isi incep articolul despre comunitatea roma din Baie Mare. Cuvintele nu le apartin jurnalistilor americani, ci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )