Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bogdan Teodorescu: Problema centrala a Romaniei se numeste Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Bogdan Teodorescu: Problema centrala a Romaniei se numeste Traian Basescu

Profesorul Bogdan Teodorescu a declarat, in emisiunea QA, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca problema centrala a Romaniei se numeste Traian Basescu. Erodarea PSD-ului va incepe in. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Obiectivul meu e ca pana in noiembrie Ponta sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca obiectivul sau este ca in noiembrie Victor Ponta sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedintele Romaniei.

Presedintele Traian Basescu, cenzurat la TVR 3: Un interviu cu seful statului a fost scos de la difuzare (VIDEO)

Presedintele Romaniei, cenzurat la TVR 3! Traian Basescu a acordat duminica, 11 mai, un interviu pentru TVR3, care urma sa fie difuzat in data de 13 mai, de la ora 22. 00, pe TVR Timisoara, dar si pe.

VIDEO Traian Basescu il primeste vineri la Cotroceni pe secretarul general al NATO

Presedintele Traian Basescu il primeste vineri la Palatul Cotroceni pe secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului il va primi pe secretarul general al NATO la Palatul Cotroceni la ora 12:15, urmand ca de la 12:20 Traian Basescu si Anders Fogh Rasmussen sa poarte convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii. La ora 12:45, cei doi vor sustine o declaratie de presa comuna, iar de la ora 13:00 seful statului va oferi un dejun oficial in onoarea secretarului general al NATO.

Traian Basescu a lansat un nou tir de acuzatii asupra trustului Intact

Traian Basescu profita de ultimele zile pana cand Curtea Constitutionala se va pronunta in legatura cu implicarea sa in campania electorala si face propaganda noului sau partid atacand.

Traian Basescu a lansat un nou tir de acuzatii asupra Trustului Intact

Traian Basescu profita de ultimele zile pana cand Curtea Constitutionala se va pronunta in legatura cu implicarea sa in campania electorala si face propaganda noului sau partid atacand.

Traian Basescu: Sebastian Ghita a preluat naravurile lui Voiculescu si Vantu

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Alba Iulia, in contextul unei dezbateri despre Statul de drept si lupta impotriva coruptiei ca Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu au dus o lupta de slabire a coeziunii natiunii romane, pe care acum a preluat-o Sebastian Ghita, deputat PSD si patronul postului Romania TV.

Traian Basescu: Sa ii dai Portul Constanta lui Mazarica, clovnul national, este un semn de dispret (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut ca prin faptul ca ii da un port care face investitii de 500 de milioane in ultimul an, portul Constanta, lui Radu Mazare, clovnul national, premierul da dovada.

Traian Basescu: Suntem departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie, scrie Mediafax .

Daniel Funeriu i-a oferit un cos cu mere liberalului Nicolae Robu, in urma vizitei presedintelui Traian Basescu in Timisoara

Daniel Funeriu, candidat PMP la postul de deputat pe colegiul 3 Timisoara, i-a oferit, vineri, un cos cu mere verzi primarului Nicolae Robu, in semn de multumire pentru faptul ca seful statului, Traian Basescu, a.

Secretarul general NATO, primit la Cotroceni de Traian Basescu

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, se afla la Palatul Cotroceni, intr-o intrevedere cu presedintele Traian Basescu. La finalul discutiilor, va avea loc o declaratie de presa comuna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )