Libnet.ro
UNICEF

14:45

BOMBA! Se redeschide un MEGA-DOSAR: Traian Basescu, audiat luni. S-a prescris pentru toti, dar nu si pentru mine!

B1 B1,
BOMBA! Se redeschide un MEGA-DOSAR: Traian Basescu, audiat luni. S-a prescris pentru toti, dar nu si pentru mine!

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat sambata seara, la Romania Tv, ca luni va fi audiat intr-un dosar pe care procurorii au decis sa-l redeschida, insa acesta nu a dat detalii. continuă pe B1

O noua infrangere in instanta pentru Traian Basescu - DOCUMENT

Curtea de Apel Chisinau a decis, vineri, sa claseze decizia Judecatoriei Chisinau de a suspenda temporar decretul prin care Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului presedinte Traian Basescu,.

Traian Basescu, fara cetatenie moldoveneasca. Cererea sa de suspendare a decretului de retragere a cetateniei, respinsa

Curtea de Apel Chisinau a respins, vineri, o cerere a lui Traian Basescu de suspendare a decretului prin care presedintele Republicii Moldova Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca, pana la judecarea pe fond a cauzei, anunta News. ro. Astfel, a fost acceptat recursul lui Dodon impotriva deciziei Judecatoriei Chisinau prin care fusese admisa suspendarea decretului.

Curtea de Apel Chisinau decide impotriva lui Traian Basescu, in dosarul cetateniei

Curtea de Apel Chisinau a respins cererea lui Traian Basescu de suspendare a decretului prin care presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia moldoveneasca, pana la judecarea pe fond a cauzei.

Traian Basescu s-a implicat in scandalul FCSB-CSA

Traian Basescu si-a exprimat dezamagirea cu privire la demersul Ministerului Apararii pentru a infiinta o echipa de fotbal, potrivit Sport. ro. O noua echipa departamentala? Asta nu se poate .

Traian Basescu, critici la adresa premierului Sorin Grindeanu: E prea mare caciula pentru el. I-a cazut pe ochi

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, sustine ca membrii coalitiei de guvernare au fost incapabili sa gestioneze succesul electoral si ca actualul Guvern este mai instabil.

Traian Basescu: O lege a salarizarii unitare asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, a declarat ca varianta anuntata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, privind trecerea proiectului privind salarizarea prin Parlament ca initiativa legislativa trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )