Libnet.ro
UNICEF

20:30

Traian Basescu s-a implicat in scandalul FCSB-CSA

Antena3 Antena3,
Traian Basescu s-a implicat in scandalul FCSB-CSA

Traian Basescu si-a exprimat dezamagirea cu privire la demersul Ministerului Apararii pentru a infiinta o echipa de fotbal, potrivit Sport. ro. O noua echipa departamentala? Asta nu se poate . continuă pe Antena3

Traian Basescu, critici la adresa premierului Sorin Grindeanu: E prea mare caciula pentru el. I-a cazut pe ochi

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, sustine ca membrii coalitiei de guvernare au fost incapabili sa gestioneze succesul electoral si ca actualul Guvern este mai instabil.

Traian Basescu: O lege a salarizarii unitare asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, a declarat ca varianta anuntata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, privind trecerea proiectului privind salarizarea prin Parlament ca initiativa legislativa trebuie.

Traian Basescu, despre proiectul legii salarizarii: Guvernul iti da cu o mana si iti ia cu cealalta prin deprecierea monedei nationale sau prin cresterea preturilor (VIDEO)

Fostul presedintele Traian Basescu a vorbit in cadrul emisiunii despre legea salarizarii unitare pe care guvernul o pregateste in aceasta perioada, afirmand ca banii in plus nu se vor.

Traian Basescu: Daniel Morar a fost in conflict cu SRI cat a fost la conducerea DNA

Traian Basescu a declarat marti seara, la B1 TV, ca fostul sef al DNA Daniel Morar a fost in conflict cu SRI, cat s-a aflat in fruntea Directiei Anticoruptie, deoarece nu accepta ingerinta SRI in dosare. Basescu sustine ca DNA si SRI aprope ajunsesera in conflict in acea perioada.

Traian Basescu, intrebat de membrii guvernului condus de Grindeanu: Nu imi dati testul asta ca nu stiu numele ministrilor. Ma faceti de ras! (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, Traian Basescu a fost intrebat de Silviu Manastire daca stie numele ministrilor din actualul guvern si activitatea acestora. Fostul presedinte a raspuns.

Traian Basescu, despre acuzatiile aduse de afaceristul Horia Simu fostului consilier Daniel Moldoveanu: Doi smecheri care s-au denuntat unul pe altul

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre acuzatiile pe care luni seara omul de afaceri Horia Simu, inculpat in dosarele retrocedarilor ilegale de la ANRP, i le-a adus fostului consilier de stat din mandatul sau, Daniel Moldoveanu, transmite B1. ro.

Traian Basescu, despre acuzatiile aduse de afaceristul Horia Simu fostului consilier Daniel Moldoveanu: Doi smecheri care s-au denuntat unul pe altul (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de marti a emisiunii Dosar de Politician. Fostul presedinte a fost intrebat despre acuzatiile pe care luni seara omul de afaceri Horia Si.

Traian Basescu a gasit vinovatii pentru slaba absorbtie a fondurilor europene

Senatorul PMP Traian Basescu a afirmat luni ca absorbtia deficitara a fondurilor europene de catre Romania are drept cauza principala slaba pregatire a functionarilor care lucreaza in unitatile de.

Senatorul PMP Traian Basescu: Pana cand nu vom angaja functionari competenti, nu vom absorbi fonduri europene pe masura asteptarilor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, luni, in plenul Senatului, ca absorbtia deficitara a fondurilor europene de catre Romania are drept cauza principala slaba pregatire a functionarilor care lucreaza in unitatile de management.

Traian Basescu, atac DUR la Liviu Dragnea: O PANARAMA! E ridicol acest domn

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca Liviu Dragnea a pus la cale un joc pervers din raportul ministrului Justitiei. Basescu sustine ca supararea lui Dragnea arata ca acesta este o &b.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )