Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: O lege a salarizarii unitare asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: O lege a salarizarii unitare asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, a declarat ca varianta anuntata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, privind trecerea proiectului privind salarizarea prin Parlament ca initiativa legislativa trebuie. continuă pe Antena3

Basescu: O lege a salarizarii asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie/ Dragnea, ca politician, este o panarama

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, marti, la B1 TV, ca o lege a salarizarii bugetarilor corecta te face sa ramai in istorie si ca principiile pe baza carora este conceput proiectul anuntat de catre Liviu Dragnea, presedintele PSD, sunt echitabile, chiar daca Dragnea, ca politician, este o panarama.

Basescu: O lege a salarizarii asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, marti, la B1 TV, ca o lege a salarizarii bugetarilor corecta te face sa ramai in istorie si ca principiile pe baza carora este conceput proiectul anuntat de catre Liviu Dragnea, presedintele PSD, sunt echitabile, chiar daca Dragnea, ca politician, este o panarama.

O lege a salarizarii asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a afirmat ieri, la B1 TV, ca o lege a salarizarii bugetarilor corecta te face sa ramai in istorie si ca principiile pe baza carora este conceput proiectul anuntat de catre Liviu Dragnea, presedintele PSD, sunt echitabile, chiar daca Dragnea, ca politician, este o panarama.

Traian Basescu, despre proiectul legii salarizarii: Guvernul iti da cu o mana si iti ia cu cealalta prin deprecierea monedei nationale sau prin cresterea preturilor (VIDEO)

Fostul presedintele Traian Basescu a vorbit in cadrul emisiunii despre legea salarizarii unitare pe care guvernul o pregateste in aceasta perioada, afirmand ca banii in plus nu se vor.

Sorin Grindeanu: Legea salarizarii unitare va fi o initiativa a tuturor deputatilor si senatorilor care fac parte din coalitia de guvernare. Trebuie sa aiba sustinere si in Parlament, pentru a da forta actului normativ

Premierul Sorn Grindeanu a precizat, luni, ca noua Lege a salarizarii unitare va fi un proiect asumat de coalitia de guvernare. Totodata, seful Executivului a afirmat ca actul normativ ar putea fi trimis, in aceasta saptamana, spre dezbatere si adoptare in Parlament.

Sorin Grindeanu: Legea salarizarii unitare va fi o initiativa a coalitiei de guvernare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astazi, ca noua Lege a salarizarii unitare va fi un proiect asumat de coalitia de guvernare si va fi transmisa in cel mai scurt termen, probabil in aceasta.

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan: Legea salarizarii unitare este foarte necesara. Ministerul Muncii scrie reteta, noi facem devizul

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca legea salarizarii unitare este necesara, in regim de maxima urgenta, pentru stabilitate si sunt convins ca, de la 1 iulie, se va implementa aceasta lege.

Dragnea: Sper ca presedintele Iohannis va promulga legea salarizarii unitare. E un proiect care pune ordine in sistem

Liderul PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat speranta, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis va promulga Legea salarizarii unitare, in conditiile in care este un proiect care pune ordine in sistem, iar unele categorii sociale vor avea, de la 1 iulie, mariri de salarii.

Proiectul legii salarizarii unitare: Peste cinci ani, salariul unui medic rezident va trece de 5000 de lei, al unui invatator va fi de peste 5.400 de lei, iar cel al unui bibliotecar va ajunge la 6.600 de lei

Salariul unui profesor universitar ar urma sa ajunga, peste cinci ani, la 13. 000 de lei, al unui invatator la 5. 400 de lei, iar al unui bibliotecar la 6. 600 de lei, potrivit proiectului legii salarizarii unitare prezentat de liderul PSD Liviu Dragnea. Totodata, in 2018, un medic rezident ar urma sa aiba un salariu de peste 5. 000 de lei, in timp ce salariul unui medic primar gradul V la ATI ar urma sa ajunga la 16. 672 de lei.

Raluca Turcan: Liviu Dragnea a semnat moartea legii salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat, marti, ca promovarea de catre PSD a legii salarizarii unitare prin initiativa legislativa este o abordare lasa, lipsita de responsabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )