Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson suspenda campania electorala, dupa atacul de la Londra

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson suspenda campania electorala, dupa atacul de la Londra

Premierul britanic in exercitiu, Boris Johnson, liderul Partidului Conservator, a decis suspendarea timp de doua zile a campaniei electorale, in urma atacului terorist comis in centrul Londrei, informeaza Mediafax, citand BBC. continuă pe Hotnews

Atac la Haga! Europa este din nou in alerta generala, dupa atacul de la Londra VIDEO

Un nou atac socant si sangeros a avut loc, in seara de vineri, totul petrecandu-se la doar cateva ore dupa momentul critic din Londra. Autoritatile din Olanda au fost puse pe jar, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate si astfel ranite grav, pe o strada comerciala din orasul Haga. UPDATE Politistii olandezi .

Atacul de pe Podul Londrei. Premierul britanic Boris Johnson omagiaza curajul trecatorilor care au intervenit pe a salva vietile celorlalti

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat vineri, intr-o interventie televizata, ca incidentul de pe Podul Londrei, in care un barbat a injunghiat cu un cutit mai multe persoane - cinci, potrivit unor.

Boris Johnson: Nu o sa va spun cati copii am

Premierul britanic Boris Johnson a declarat vineri ca nu vrea sa spuna cati copii are pentru ca nu vrea sa-i aduca in lumina reflectoarelor inainte de alegerile de pe 12 decembrie, transmite Reuters.

Boris Johnson da asigurari ca Marea Britanie iese din UE cel tarziu in 31 ianuarie

Premierul Boris Johnson a subliniat, vineri, ca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana pana in 31 ianuarie, in cazul in care el si conservatorii sai ies victoriosi la alegerile anticipate din 12.

Care a fost secretul lui Klaus Iohannis in campania electorala, potrivit presei straine. Asa i-a atras pe romani la urne

Presa straina a scris despre succesul rasunator al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung i-a facut un portret, precizand ca acesta a facut mutari ingenioase in campania electorala, chiar daca a refuzat dezbaterea cu Viorica Dancila. Neue Zurcher Zeitung: Iohannis nu este neaparat o persoana cu priza la mase Alegerile .

Ephraim Mirvis intervine in campania electorala impotriva lui Jeremy Corbyn

Marele rabin din Regatul Unit a intervenit marti in campania electorala si i-a reprosat in mod abrup.

Suma uriasa cheltuita in campania electorala la prezidentiale. Cati bani au avut Dancila, Barna si Iohannis din surse private. Cifre oficiale AEP

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat joi ca valoarea totala a contributiilor electorale depuse de competitori pentru finantarea campaniei la alegerile prezidentiale pentru pentru primul tur de.

Cate milioane s-au cheltuit in campania electorala. Un candidat a avut doar finantari private

Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca valoarea totala a contributiilor electorale depuse de competitorii electorali pentru finantarea campaniei electorale la alegerile pentru Pr.

UPDATE Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, convocat de urgenta la MAE dupa atacul virulent la adresa Custodelui Coroanei, MS Margareta: Caracter inacceptabil al pozitionarilor misiunii diplomatice ruse

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a fost convocat azi de urgenta la Ministerul Afacerilor Externe, dupa ce, pe 22 noiembrie, a lansat un atac fara precedent la adresa MS Margareta, Custodele Coroanei si sefa Casei Regale a Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )