Libnet.ro
UNICEF

01:05

Botosani: Barbat, in stare grava la spital, dupa ce a cazut din caruta

B1 B1,
Botosani: Barbat, in stare grava la spital, dupa ce a cazut din caruta

Un barbat, in varsta de 65 de ani, a ajuns in stare grava la spital, luni dupa-amiaza, dupa ce a cazut din caruta, in Tudora, judetul Botosani. Animalele s-au speriat de un caine care a sarit din. continuă pe B1

Cum a ajuns un copil din Romania sa muteasca dupa un meci de fotbal. A ajuns in stare grava la spital

Un adolescent din judetul Botosani a avut o experienta groaznica la un meci de fotbal cu prieteni.

Botosani: Copil dus in stare critica la spital, dupa ce a primit o minge in fata

Un copil, in varsta de 15 ani, a fost trimis in stare critica la Iasi, dupa ce, duminica dupa-amiaza, a primit o minge in fata, in timp ce juca fotbal in Copalau, Botosani. Baiatul a fost lovit cu.

Papa Francisc, dupa atacul din Siria: Sunt profund tulburat de situatia actuala

Papa Francisc a reactionat dupa atacul din Siria. Acesta a facut apel la toti liderii politici pentru ca pacea sa invinga. Vesti ingrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre.

Rusia: Maxim Borodin, ziarist de investigatii, a murit dupa ce a cazut de la etajul patru / Redactorul sef Novyy Den nu crede ca moartea sa a fost un accident

Un ziarist rus de investigatii care a scris despre moartea mercenarilor de la Wagner Group in Siria a murit la spital, dupa ce a cazut de la etajul patru al cladirii in care locuia, anunta BBC.

Barbara Bush, in stare grava: Ce a hotarat fosta Prima Doamna a Americii

Barbara Bush, sotia fostului presedinte american George H. Bush, a decis sa isi opreasca tratamentul medical si sa recurga la ingrijiri paliative din cauza starii de sanatate care este in.

Prahova: Un elev din Ploiesti a fost transportat la spital, dupa ce l-a batut un coleg mai mic

Un elev de la Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiesti, Prahova, in varsta de 19 ani, a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce a fost batut, pe holul liceului, de un coleg cu doi ani.

Sinaia: nca doi elevi au ajuns la spital dupa accidentul rutier produs de eleva de liceu care are permis de cteva zile

Alti doi elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia implicati in accidentul rutier produs de o eleva a unitatii de invatamant care are permis de cateva zile au ajuns la spital, transmite News. ro. Conducerea scolii anunta ca tanara nu avea voie sa intre cu autoturismul pe aleea care duce catre scoala si ca ea va fi cercetata.

Sinaia: Trei elevi au ajuns la spital, dupa ce au fost loviti de masina unei colege de liceu care abia isi luase permisul

Trei elevi din orasul Sinaia au fost loviti cu masina de o colega de liceu care isi luase permisul de conducere in urma cu mai putin de doua saptamani. Cei trei elevi, care invata la Colegiul.

Locul in care au cazut din cer diamante. Oamenii de stiinta sunt uluiti

Un asteroid care s-a dezintegrat partial in atmosfera Terrei in 2008, provocand prabusirea pe sol a unor fragmente ce contineau diamante, in Sudan, provenea din embrionul unei planete disparute a Sistemului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )