Libnet.ro
UNICEF

11:31

FC Botosani - Sageata Navodari 1-1. Echipa lui Selymes a strans 5 puncte

Adevărul Adevărul,
FC Botosani - Sageata Navodari 1-1. Echipa lui Selymes a strans 5 puncte

In conditiile in care Steaua - Rapid nu s-a mai jucat, FC Botosani - Sageata Navodari a fost singurul meci din Liga I care s-a jucat sambata. continuă pe Adevărul

LIGA I: FC Botosani - Sageata Navodari, scor 1-1.

Formatiile nou-promovate FC Botosani si Sageata Navodari au remizat, sambata, la Botosani, scor 1-1 0-0), intr-un meci contand pentru etapa a III-a a Ligii I, informeaza Mediafax. Golurile au fost inscrise de Cirjan 49 pentru gazde si Lupu 87 pentru oaspeti. 1-0: Centrare de pe stanga, la care mingea, deviata de apararea oaspete, este impinsa in poarta de Cirjan, din trei metri. 1-1: Lovitura libera de pe partea stanga, Curileac respinge gresit, iar Lupu inscrie cu capul din interiorul .

Liga I: FC Botosani - Sageata Navodari, 1-1

FC Botosani a remizat, sambata, pe teren propriu, cu Sageata Navodari, scor 1-1, in cadrul etapei a treia din Liga I. Gazdele au deschis scorul in minutul 49, prin Cirjan, dupa o centrare venita de la Vasvari.

Remiza intre FC Botosani si Sageata Navodari

FC Botosani a incheiat la egalitate partida de pe teren propriu impotriva unei alt nou-promovate, Sageata Navodari. Cinci minute i-a lipsit Botosaniului sa devina liderul Ligii 1, dupa ce Valeriu Lupu a stabilit scorul final, 1-1, in minutul 88, anuland practic reusita lui George Carjan, din debutul partii secunde.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )