Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bradley Cooper si Zoe Saldana, din nou impreuna

Antena3 Antena3,
Bradley Cooper si Zoe Saldana, din nou impreuna

Nu au putut sta prea mult departe unul de celalalt. Bradley Cooper si Zoe Saldana sunt din nou impreuna,. continuă pe Antena3

LUPTA anticriza, impiedicata din nou de DIVERGENTELE dintre Merkel si Hollande.

Lupta anticriza din Europa este impiedicata din nou de divergentele dintre liderii europeni, intalnirea din weekend dintre cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande subliniind neintelegeri in privnita uniunii bancare, Greciei si situatiei din Spania si Italia, potrivit Mediafax. Intrevederea dintre Merkel si Hollande a readus in prim plan neintelegerile dintre Germania si Franta, cei doi lideri exprimand puncte de vedere contradictorii privind termenele din .

Lichiditatea BVB a fost salvata, din nou, de un deal cu actiuni FP

Bursa de la Bucuresti a scazut vineri cu doar 0,15%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa absenteze de la tranzactionare si unde lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,26% din titlurile Fondului Proprietatea FP).

Leonard Cohen concerteaza din nou sambata la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus in turneul trubadurului

Leonard Cohen concerteaza sambata din nou in fata publicului roman, timp de peste trei ore, sambata, la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus de trubadurul canadian in turneul sau Old Ideas. Spectaolul va avea loc in Piata Constitutiei, de la ora 20.

Sacrificii salariale, aprecierea yenului si costurile mari de transport: Trei factori care fac din nou Statele Unite interesante pentru producatori

Patru ani dupa varful crizei financiare, care s-a tradus printr-o reducere drastica a salariilor, Statele Unite revin in atentia industriasilor, care incep tot mai des sa vorbeasca de relocalizare atunci cand vine vorba de productia din Asia sau Canada, scrie AFP.

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata din nou, pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, deoarece are prevederi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )