Libnet.ro
UNICEF

20:30

Brasov: Primarul orasului Ghimbav a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 Brasov: Primarul orasului Ghimbav a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Brasov s-au pronuntat vineri in ceea ce priveste cererea procurorilor DNA care au solicitat arestarea preventiva a primarului orasului Ghimbav, Dorel Toma, acuzat de abuz in serviciu in forma continuata, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Un primar cunoscut a fost arestat preventiv intr-un dosar privind afaceri ilegale

Primarul din Ghimbav, judetul Brasov, Dorel Toma, a fost arestat preventiv in dosarul privind afaceri ilegale cu mobilier stradal, in acelasi caz fiind arestati contabila primariei, Ana Alina Geogean, si Lucia Du.

Tanarul acuzat ca ar fi acostat doua eleve in fata unei scoli a fost arestat preventiv. Este cercetat pentru doua infractiuni

Barbatul in varsta de 36 de ani s-a predat inca de marti, 24 aprilie si a fost retinut initial pentru 24 de ore. Astazi, judecatorii au decis ca acesta sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adolescentul criminal de la Botosani a fost arestat

Adolescentul de 17 ani din Botosani, cercetat pentru uciderea unei tinere de 18 ani intr-o padure de la marginea orasului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in baza unui mandat emis de magistratii.

Tanar din Craiova, arestat preventiv pentru trafic de persoane si tentativa de omor

Un tanar de 22 de ani din Craiova a fost retinut joi de politisti, fiind acuzat ca ar fi exploatat sexual o tanara de aceeasi varsta din judetul Dolj, pe care ulterior ar fi incercat sa o.

Primarul din Ghimbav a fost arestat pentru 30 de zile

Toma Dorel, care detine functia de primar la Ghimbav de 25 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile. El este acuzat de abuz in serviciu. Potrivit procurorilor, primarul este acuzat ca a incheiat contracte preferentiale cu mai multe firme din Olt.

Arestat preventiv, dupa ce si-a ucis sotia cu un cutit de bucatarie

Un barbat de 48 de ani, din Poienile de Sub Munte, cu antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Este este cercetat pentru omor, dupa ce si-a ucis sotia.

Soferul care a condus cu o alcoolemie de 2,90 g/l a fost arestat preventiv. A provocat un accident de circulatiedupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului

Tribunalul Galati a revenit asupra deciziei luate de instanta inferioara, care il plasase initial sub control judiciar pe un barbat de 50 de ani, acuzat de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Botosani: Adolescentul care a ucis o tanara cu 30 de lovituri de cutit a fost arestat

Baiatul de 16 ani din Botosani, care a ucis o tanara in varsta de 18 ani, a fost arestat pentru 30 de zile, el recunoscand ca a omorat-o cu aproximativ 30 de lovituri de cutit. inainte ca adolescentul de.

Autostrada de Centura Sud a Capitalei: A fost desemnat cstigatorul pentru constructia unui lot de 17,5 km

Pe 26 aprilie a fost desemnat castigatorul pentru proiectarea si executia lotului 3 al Autostrazii de Centura Sud A0) Bucuresti, un lot in lungime totala de 17,5 km. Ofertantul desemnat castigator este Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Artera Proiect SRL, cu pretul de 882. 3 milioane lei, fara TVA, anunta CNAIR. Autostrada de Centura Sud va fi un proiect nou, diferit de actuala centura sud, si va lega autostrazile A1 si A2.

Primar PSD aflat la al saptelea mandat, arestat preventiv

Curtea de Apel Brasov a decis arestarea preventiva pe 30 de zile a primarului PSD de Ghimbav, Dorel Toma, intr-un dosar in care edilul este acuzat de abuz in serviciu in forma continuata. De asemenea, au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )