Libnet.ro
UNICEF

10:30

BRD Bucharest Open: Alexandra Dulgheru, calificare in turul doi cu ochii in lacrimi

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Alexandra Dulgheru, calificare in turul doi cu ochii in lacrimi

Cu fortele diminuate de o accidentare si cu primul set pierdut in fata unei adevarate alergatoare, Alexandra Dulgheru a reusit o revenire fantastica, calificandu-se in turul doi de la BRD Bucharest Open. Partida cu Shuai Zhang a durat doua ore si 25 de minute: 3-6, 6-4, 6-4. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

BRD Bucharest Open: Sorana si Dulgheru sunt vedetele zilei de miercuri

Cu Monica Niculescu, Andreea Mitu si Patricia Tig calificate in turul al doilea la BRD Bucharest Open, Romania mai poate sa trimita inca doua jucatoare in optimi, pe Sorana Cirstea si pe Alexandra Dulgheru.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Sorana Carstea, in turul doi dupa o victorie scurta cu Sesil Karatanceva

Sorana Carstea wild-card) s-a calificat, miercuri, in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o fara prea mari emotii pe Sesil Karatanceva, din Bulgaria, scor 6-2, 6-2. Partida ar fi trebuit sa aiba loc marti, dar a fost reprogramata de organizatori din cauza ploii si a intunericului.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in turul doi dupa un meci maraton cu Ana Bogdan

Monica Niculescu cap de serie numarul trei) a avut parte de un meci maraton impotriva Anei Bogdan wild-card) in primul tur de la BRD Bucharest Open, victoria venind dupa o partida de trei seturi, care s-a intins pe durata a doua ore si 59 de minute.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor evolua miercuri

Dupa ce a obtinut, luni, prima victorie intr-un turneu WTA, Patricia Tig o va intalni miercuri in turul doi de la BRD Bucharest Open pe Polona Hercog, din Slovenia pe Terenul 1). Vor intra, in sfarsit, in scena si Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea - meciurile celor doua au fost reprogramate pentru astazi. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de miercuri.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimile BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 48 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de sportiva chineza Shuai Zhang China), locul 166 WTA, scor.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA si beneficiara a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finala la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de Sesil Karatanceva Bulgaria), locul 96 WTA, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )