Libnet.ro
UNICEF

20:45

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in turul doi dupa un meci maraton cu Ana Bogdan

Monica Niculescu cap de serie numarul trei) a avut parte de un meci maraton impotriva Anei Bogdan wild-card) in primul tur de la BRD Bucharest Open, victoria venind dupa o partida de trei seturi, care s-a intins pe durata a doua ore si 59 de minute.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

Turneul de tenis de categorie WTA International BRD Bucharest Open debuteaza, luni, cu primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu. Sase romance vor evolua in prima zi a turneului feminin de tenis de la Bucuresti.

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a castigat marti, in runda inaugurala, meciul maraton impotriva Anei Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2.

BRD Bucharest Open: Patricia Maria Tig (locul 174 WTA), victorie la debutul intr-un turneu WTA

Patricia Maria Tig a obtinut o victorie imensa in partida de debut de la BRD Bucharest Open a fost primul meci al Patriciei pe tabloul principal al unei competitii WTA), jucatoarea aflata pe locul 174 in ierarhia mondiala invingand-o pe Silvia Soler-Espinosa, din Spania, locul 101 in lume 6-4, 3-1, abandon Espinosa).

BRD Bucharest Open: Meci de gala pentru Patricia Tig pe tabloul principal

Astazi, dela ora 16:30, la Arenele BNR, incep meciurile de pe tabloul principal al turneului feminin BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Programul zilei de luni - Patricia Tig o intalneste pe Soler-Espinosa, iar Sara Errani (favorita unu) va juca pe Arena Centrala

Luni se vor disputa primele partide de pe tabloul principal al BRD Bucharest Open, competitie dotata cu premii totale in valoare de 226. 000 de dolari. Patricia Tig wild-card) o va intalni pe Silvia Soler-Espinosa de la ora 16:30, in timp ce Sara Errani favorita numarul unu) va juca pe Arena Centrala cu Cagla Buyukakcay, din Turcia.

Elena Ruse a produs prima surpriza la BRD Bucharest Open

Junioara Elena Ruse 17 ani) a produs prima surpriza la turneul de tenis BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, sambata dimineata, prin victoria cu 6-4, 6-4 in fata Alexandrei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )