Libnet.ro
UNICEF

10:45

Monica Niculescu a castigat primul sau meci de la BRD Bucharest Open

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu a castigat primul sau meci de la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu 68 WTA) s-a impus in fata cehoaiceiKlaraKoukalova 32 WTA), luni, in primul sau meci de la BRD Bucharest Open. Romanca a castigat partida disputata pe Arena Centrala de la Arenele BNR cu scorul de 6-3, 6-0. continuă pe Adevărul

BRD Bucharest Open Monica Niculescu si-a batut prietena. Adversar nou pentru Simona Halep

In primul tur al turneului bucurestean, Monica Niculescu n-a avut nicio problema in fata favoritei numarul 3 la castigarea trofeului, sportiva ceha Klara Koukalova.

FOTOGALERIE BRD Bucuresti Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi dupa ce a eliminat-o pe favorita numarul trei

Monica Niculescu a obtinut luni calificarea in turul doi al turneului BRD Bucuresti Open, jucatoarea noastra eliminand-o pe Klara Koukalova, favorita numarul trei.

Cristina Dinu s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de ucraineanca Nadia Kicenok, locul 110 WTA, scor 6-0, 6-3. Meciul a.

Simona Halep o va intalni pe Indy de Vroome la BRD Bucharest Open, dupa retragerea Kristinei Mladenovici

Jucatoarea de tenis Kristina Mladenovici Franta, locul 103 WTA), finalista in proba de dublu de la Wimbledon, s-a retras din turneul BRD Bucharest Open, unde urma sa o intalneasca pe principala favorita,.

Simona Halep, despre BRD Bucharest Open: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Dupa Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep a fost vedeta Kids Day la WTA BRD Bucharest Open!

De peste zece ani, Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai unor nume marcante din tenisul romanesc, precum Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau Ilie Nastase. Pentru primul turneu WTA organizat in Romania, Federatia Romana de Tenis cu spijinul companiei germane a organizat Kids Day, un eveniment special la care micutii tenismeni, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au avut ocazia sa o cunoasca indeaproape pe Simona Halep.

BRD Bucharest Open. Programul de luni al competitiei. Vor evolua patru romance

Luni incep meciurile din primul turneu WTA organizat in Romania. Desfasurata la Arenele BNR, competitia se va incheia pe 13 iulie, cand este programata finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )