Libnet.ro
UNICEF

06:00

Brexit: Ce are de spus Regina despre iesirea Marii Britanii din UE

B1 B1,
Brexit: Ce are de spus Regina despre iesirea Marii Britanii din UE

Regina Elisabeta a II-a ar fi cerut, in timpul unei cine, sa i se ofere trei motive bune pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, potrivit spuselor biografului acesteia, Robert. continuă pe B1

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

Iesirea Marii Britanii din UE nu va zgudui Romania. Ce efecte intrevad economistii

O eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) nu va afecta foarte puternic Romania, insa pe termen scurt leul s-ar putea deprecia, iar pe termen lung fondurile europene vor fi afectate, ca si situatia celor 170. 000 de conationali care locuiesc in Regatul Unit.

Brexit-ul ar deprecia leul cu 5%. Cum va fi afectata Romania de iesirea Marii Britanii din UE

Romania va rezista la socuri mai bine decat majoritatea celorlalte tari din Europa Centrala si de Est, in cazul Brexit-ului, iar aversiunea la risc a investitorilor pe termen scurt va inregistra o deteriorare maxima de 5%, corelata cu o depreciere temporara a leului cu 5%.

Brexit. Miturile care au dominat campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE

Campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE derulata inainte de referendumul de joi a fost dominata de numeroase mituri, relateaza AFP si The Guardian, care prezinta o parte din ele.

Vedete contra Brexit: Prezentatorii Top Gear sustin ramanerea Marii Britanii in cadrul Uniunii Europene (VIDEO)

In apropierea referendumului din Marea Britanie, tot mai multe celebritati si oameni politici iau atitudine pentru evitarea brexitului. Si vedetele emisiunii auto Top Gear, britanicii Jeremy Clarkson and.

David Beckham, despre ramanerea Marii Britanii in UE. in care tabara se afla superstarul britanic

Interventie rara a lui David Beckham pe teme politice. Fostul capitan al Angliei si al lui Manchester United a anuntat ca va vota pentru mentinerea Regatului Unit in blocul comunitar european, arata B1.

Doua zile pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

Cu doua zile ramase pana la refendumul de joi, 23 iunie, pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din UE, George Soros a avertizat asupra consecintelor dureroase ale unui Brexit. Multimiliardarul a spus pentru The Guardian ca UK se poate trezi intr-o Black Friday daca voteaza pentru iesirea din UE.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 17:30 O deputata britanica anti-Brexit, amenintata pe Twitter ca ii vor fi ucisi copiii Deputata laburista Yvette Cooper a primit un mesaj pe contul sau de Twitter in care era amenintata ca ii vor fi ucisi copiii si nepotii, ca urmare a campaniei facute de aceasta in favoarea ramanerii Marii Britanii in UE, relateaza astazi pagina online a publicatiei The Independent. *ACTUALIZARE 17:10 Comisia Electorala din Marea Britanie: 46,5 milioane de britanici au drept de vot *ACTUALIZARE 16:40 Ifo: Cei mai multi reprezentanti ai companiilor din Germania cred ca un posibil Brexit nu le va afecta afacerile. *ACTUALIZARE 15:55 Jean-Claude Juncker: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un act de automutilare *ACTUALIZARE 13:40 Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana *ACTUALIZARE 12:40 Cele doua tabere depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe cei indecisi *ACTUALIZARE 11:30 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:00 George Soros: Brexit ar avea un impact imediat si dramatic asupra pietelor financiare, investitiilor, preturilor si locurilor de munca.

Brexit: De ce parte se situeaza mai multe personalitati privind viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana

Numeroase personalitati britanice si-au exprimat public parerea in privinta a ce rezultat si-ar dori la referendumul din 23 mai pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea.

Brexit. Cine sustine si cine se opune iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Personalitati britanice si-au exprimat opiniile in campania pentru referendumul din 23 iunie din Marea Britanie privind oportunitatea iesirii din Uniunea Europeana. Peste 300 de importanti oameni de afaceri le-au cerut alegatorilor britanici sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, afirmand ca, in opinia lor, competitivitatea Marii Britanii este subminata de apartenenta tarii la UE, relateaza luni The Telegraph.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )