Libnet.ro
UNICEF

01:06

Brexit: De ce parte se situeaza mai multe personalitati privind viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana

B1 B1,
Brexit: De ce parte se situeaza mai multe personalitati privind viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana

Numeroase personalitati britanice si-au exprimat public parerea in privinta a ce rezultat si-ar dori la referendumul din 23 mai pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea. continuă pe B1

Votat: Dorin Chirtoaca va avea mai multe atributii la Primaria Chisinau

Vineri, 17 iunie, Parlamentul Republicii Moldova a votat in lectura a doua proiectul de lege privind statutul municipiului Chisinau. Noua lege ofera mai multe atributii primarului Capitalei.

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in Teheran si in alte orase

Iranul a dejucat mai multe comploturi teroriste in capitala Teheran si in alte orase, a anuntat luni Ministerul Informatiilor, care s-a referit la un complot de proportii al militantilor musulmani suniti impotriva Republicii Islamice, majoritar siita, informeaza Reuters.

Revista presei: Nationala Romaniei, umilita la Euro 2016; Stanculescu a murit si Iliescu a facut declaratii; Inundatii in mai multe judete

Meciul Romania Albania, terminat cu scorul de 0 1, inseamna eliminarea nationalei Romaniei de la Euro 2016; generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit, iar Iliescu a facut declaratii; sunt inundatii in mai multe judete din tara acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem [].

Mai multe comploturi teroriste, dejucate in Iran

Mai multe comploturi teroriste au fost dejucate in Teheran si in alte orase din Iran, a anuntat, luni, Ministerul Informatiilor.

Grindina a facut ravagii in Petrosani: mai multe masini au fost avariate de bulgari de gheata cat oul de gaina

O ploaie torentiala insotita de grindina, cu bulgari de gheata de mari dimensiuni, a provocat pagube in municipiul Petrosani. Mai multe gospodarii au fost inundate.

Grindina a lasat mai multe case fara acoperis, gradini distruse si masini blocate pe drum

In seara de sambata, 18 iunie, ploile cu grindina au adus pagube in mai multe localitati din Republica Moldova. Raionul Ungheni a fost cel mai afectat de grindina, 1. 092 de acoperisuri au fost distruse.

Natura s-a dezlantuit la Arad. O ploaie cu piatra s-a abatut asupra orasului, mai multe masini fiind avariate

Judetul Arad a fost vineri seara locul in care natura s-a dezlantuit. Ploaie cu piatra de dimensiune importanta s-a abatut asupra orasului. in urma fenomenelor naturii, mai multe masini au fost.

Tatarusanu - in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, din echipa Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

Ciprian Tatarusanu, pe locul trei in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, goalkeeperul nationalei de fotbal Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

TOP Cele mai bune orase pentru viitorul tau: aici oamenii au parte de bunastare si tehnologie la nivel inalt

Cum pana in 2050 aproximativ doua treimi din populatia lumii va trai la orase, potrivit Business Insider , adica cu mai mult de jumatate fata de acum, este important ca centrele urbane sa se pregateasca pentru viitor prin imbunatatirea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )