Libnet.ro
UNICEF

22:15

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

România Liberă România Liberă,
BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona. continuă pe România Liberă

UE va negocia un Brexit dupa ce Londra va activa Articolul 50, anunta Merkel, Hollande si Renzi

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande si premierul italian Matteo Renzi anunta ca Uniunea Europeana nu va purta negocieri cu Marea Britanie asupra iesirii din blocul european pana cand Londra nu va activa articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, transmit The Associated Press, BBC si AFP.

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, .

Brexit. Pierre Moscovici: Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din UE

Comisarul european pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, a declarat duminica ca Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din Uniunea Europeana, pentru a nu se prelungi incertitudinea.

Brexit. Boris Johnson: Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei

Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei si va ramane o natiune la fel de unita ca inainte sa voteze sa paraseasca Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a declarat vineri coliderul Vote Leave Boris Johnson, relateaza DPA.

LIVE TEXT. BREXIT. Referendum istoric. Marea Britanie decide sa plece din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani. Reactii, masuri si consecinte

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT. Roman din Marea Britanie: Suntem consternati cu totii. Aici totul se prabuseste. Va trebui sa plecam, dar nu stim inca unde

Inginerul IT Razvan Ionascu 32 de ani) explica pentru cititorii Adevarul ce efecte dramatice are pentru Marea Britanie, dar si pentru comunitatea romaneasca de acolo, o posibila iesire a.

Putinele avantaje ale Brexit: turismul in Marea Britanie ar deveni mai accesibil

Impactul Brexit asupra Europei e, in linii mari, privit cu tragism. Totusi, lucrurile nu stau la fel si pentru turism, potrivit specialistilor. Agentii de turism au o recomandare clara pentru cei care voiau de mult timp sa viziteze Londra sau alte destinatii din Marea Britanie: sa o faca acum. Dupa cum stim, lira a inregistrat [].

BREXIT Jurnalist roman in Marea Britanie: A fost si tupeul tipic englezesc, de genul Noi putem!

Loredana Petrescu, jurnalist la Diaspora Romaneasca, a venit in vacanta in Romania in urma cu doua zile, atunci cand Marea Britanie se afla in Uniunea Europeana, si se va intoarce intr-o tara schimbata. Din acest motiv, Loredana si prietenul ei vor sa isi obtina pasapoartele, pentru a nu intampina vreo problema la intoarcere.

Brexit. Cum va fi afectat fotbalul in Marea Britanie

Dupa Brexit, fotbalul ar putea fi cel mai afectat sport din Marea Britanie, deoarece cluburile nu vor mai avea dreptul sa transfere tineri jucatori comunitari talentati aflati in plina ascensiune, acestia putand ajunge in regat doar dupa consacrare, relateaza prea britanica.

BREXIT Roman din Marea Britanie: Suntem consternati cu totii. Aici totul se prabuseste. Va trebui sa plecam, dar nu stim inca unde

Brexit. Inginerul IT Razvan Ionascu 32 de ani) explica pentru cititorii Adevarul ce efecte dramatice are pentru Marea Britanie, dar si pentru comunitatea romaneasca de acolo, o posibila iesire a Regatului Unit din UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )