Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Donald Trump, despre iesirea Marii Britanii din UE: Cred ca este extraordinar. Este fantastic

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Donald Trump, despre iesirea Marii Britanii din UE: Cred ca este extraordinar. Este fantastic

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, s-a aratat satisfacut de decizia Marii Britanii de a iesi din UE. Cred ca este extraordinar. Este fantastic, a declarat Trump presei dupa ce a aterizat cu elicopterul la Turnberry, pe coasta de vest a Scotiei. continuă pe România Liberă

Radu Banciu, despre iesirea Marii Britanii din UE: S-au suparat ca vacarul pe sat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul organizat cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. S-au suparat ca vacarul.

BREXIT. Cine a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Presa internationala a publicat un grafic care arata distributia pe varste a britanicilor care au votat la referendumul in urma caruia s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

Brexit: Ce are de spus Regina despre iesirea Marii Britanii din UE

Regina Elisabeta a II-a ar fi cerut, in timpul unei cine, sa i se ofere trei motive bune pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, potrivit spuselor biografului acesteia, Robert.

BREXIT. Ziarele britanice au avut editie speciala la 5 dimineata. Cum au anuntat iesirea Marii Britanii din UE

Ziarele britanice au tiparit editii speciale, vineri dimineata, la ora 05. 00, cu rezultatele partiale ale referendumului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Tabloidul The Sun: See EU later joc de cuvinte - ne vedem .

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski: Iesirea Marii Britanii din UE va duce la haos in Europa

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski a declarat vineri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va duce la haos in Europa, Acesta este sfarsitul Marii Britanii, a declarat Kwasniewski, la postul de radio RMF Kwasniewski .

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

Cersetorii din Regat care vor fi dati afara vor avea de suferit prin jocul vizelor. Ilie Serbanescu, fostul ministru din Cabinetul Ciorbea, despre cum vor fi afectati romanii de iesirea Marii Britanii din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are unele efecte si pentru cetatenii romani care locuiesc pe teritoriul Regatului Unit. Economistul Ilie Serbanescu este de parere ca cei care vor avea de.

BREXIT. Ce efecte va avea iesirea Marii Britanii din UE asupra industriei din Romania

Industria romaneasca nu va resimti in mod direct efectele unei iesiri din Uniunea Europeana a Marii Britanii, intrucat nu exista la ora actuala investitii majore britanice, a declarat,.

BREXIT. Economistii romani analizeaza cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din UE

Britanicii au ales. Efectele optiunii pe care au exprimat-o prin referendum se vor vedea in perioada urmatoare. Ce s-ar intampla daca si alte natiuni ar lua in calcul un Brexit? .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )