Libnet.ro
UNICEF

08:01

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba. continuă pe România Liberă

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Un eventual Brexit ar deschide drumul catre o perioada de incertitudine politica majora, relateaza Reuters, care prezinta evenimentele din prima saptamana de dupa vot, in cazul in care majoritatea britanicilor vor vota pentru iesirea din UE.

BREXIT. Angela Merkel: UE va avea o abordare calma, indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Uniunea Europeana va trebui sa aiba o abordare calma indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat joi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, conform site-ului agentiei AP, citat de Mediafax.

1.300 de lideri de business din Marea Britanie nu vor Brexit

Aproape 1. 300 de lideri din domeniul afacerilor din Marea Britanie au trimis o scrisoare cotidianului The Times, in care se pronunta in favoarea ramanerii tarii in Uniunea Europeana.

Cum va afecta Brexit-ul sportul din Marea Britanie - Vor fi momente grele pentru Premier League

Odata cu iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sute de fotbalisti straini si-ar putea pierde dreptul de a juca in Regat, acesta fiind un moment de cotitura si pentru Premier League, unul din cele mai puternice campionate din lume. Viitoarele restrictii ar putea slabi puterea formatiilor britanice, insa ar putea fi benefice pentru cresterea in valoare a nationalei Angliei ar fi obligati sa foloseasca mai multi jucatori autohtoni).

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Iohannis, consultari la Cotroceni pe tema referendumului din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pe prim-ministru, pe Guvernatorul BNR, dar si pe liderii partidelor politice pentru a se consulta pe tema referendumului din Marea Britanie. I-am invitat astazi, la.

Cand vom sti rezulatele votului de la referendumul din Marea Britanie

Pietele financiare sunt pe muchie de cutit inaintea referendumului de joi din Marea Britanie in cadrul caruia se va vota pentru iesirea sau ramanerea tarii in Uniunea Europeana. In comparatie cu un scrutin obisnuit, investitorii vor avea de asteptat.

Analiza AFP: Cum va schimba votul din Marea Britanie Uniunea Europeana

Uniunea Europeana nu va mai fi la fel, indiferent de rezultatul votului la referendumul din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE, arata agentia France Presse, intr-o analiza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )