Libnet.ro
UNICEF

11:00

Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a declarat sambata David Lidington, seful de cabinet al premierului britanic Theresa May, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

COSMARUL BREXIT: Anunt de ultima ora! Vizeaza toti romanii din MAREA BRITANIE

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a.

Cum vor putea munci lucratorii sezonieri in Marea Britanie si dupa Brexit

Guvernul din Marea Britanie va testa un nou program prin care muncitorii sezonieri din agricultura vor putea continua sa lucreze in fermele britanice chiar si dupa Brexit, scrie Financial Times.

Marea Britanie acuza Rusia la ONU

Ambasadorul Marii Britanii la ONU, Karen Pierce, a acuzat Rusia in cadrul Consiliului de Securitate al organizatiei ca se joaca cu vietile oamenilor din Salisbury, dupa ce autoritatile britanice au ajuns la concluzia ca doi agenti ai GRU, serviciile secrete militare ruse, se afla in spatele otravirii fostului spion rus, Sergei Skripal si a fiicei sale. Franta, Germania, SUA si Canada au sustinut Marea Britanie, scrie The Guardian.

DEZVALUIRE HALUCINANTA in cazul Skripal: Cantitatea de Noviciok adusa in Marea Britanie putea ucide 4 mii de persoane

Un responsabil din sectorul securitatii britanic a dezvaluit ca volumul de agent neurotoxic Noviciok pe care l-au adus, in Marea Britanie, doi agenti ai serviciilor secrete militare ruse, pentru a-i asasina pe.

Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind cazul Skripal

Marea Britanie a cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre atacul neurotoxic ce l-a vizat pe fostul spion rus Serghei Skripal, dupa ce autoritatile au condamnat doi cetateni rusi pentru incident, relateaza site-ul agentiei Dpa, citat de Mediafax.

GRU, agentia de spioni ruseasca banuita ca ar fi in spatele tentativei de asasinat din Marea Britanie, cauta sa-si lase o ampreta globala

Marea Britanie a declarat miercuri ca doi oficiali din agentia de informatii a Rusiei, GRU, au incercat sa asasineze un fost agent rus in martie folosindu-se de o neurotoxina, relateaza Yahoo News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )