Libnet.ro
UNICEF

00:07

Brexit, motiv de cearta intre Catalin Predoiu si Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Brexit, motiv de cearta intre Catalin Predoiu si Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu si deputatul PSD Victor Ponta au avut duminica un schimb de replici, pe Facebook, folosind cuvinte precum trage capacul tomberonului deasupra capului sau comicii de la PNL, Dumb and Dumber Tantalaul si Gogomanul, n. r. ), remarca Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta, ai facut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat tigari de dimineata? Nu uita si pantofii, trebuie sa luceasca. Catalin Predoiu si fostul premier, in conflict pe retelele de socializare din cauza Brexitului (FOTO)

Catalin Predoiu si Victor Ponta au avut un schimb dur de replici ,duminica, pe retelele de socilizare. Motivul? Cel mai dezbatut subiect al momentului, iesirea Marii Britanii din Uniunea.

Catalin Predoiu cere demisii dupa BREXIT: E nevoie de un presedinte al Comisiei Europene mai putin coleg cu Putin

Catalin Predoiu a scris, pe pagina lui de Facebook, ca presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker ar trebui sa-si dea demisia dupa rezultatul referendumului din Marea Britanie. Brexit nu.

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

Catalin Predoiu ii cere demisia lui Jean-Claude Juncker:E nevoie de un nou presedinte al Comisiei Europene, mai putin coleg cu Putin

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, crede ca responsabilitatea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana este si a presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care ar trebui sa demisioneze ca urmare a rezultatului referendumului.

Victor Ponta, Dan Sova si Laurentiu Graure, la iCCJ in dosarul Turceni-Rovinari. Procurorul Uncheselu, acuzat de amenintare

Fostul premier Victor Ponta, senatorul Dan Sova si Octavian Laurentiu Graure, fost director economic al Complexului Energetic Turceni, s-au prezentat vineri dimineata la inalta Curte de Casatie si.

Victor Ponta, la inalta Curte de Casatie si Justitie

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca dosarul Turceni - Rovinari, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub se.

Victor Ponta rupe tacerea. Ce anunta fostul premier

Dupa ce a fost atacat de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, fostul premier Victor Ponta raspunde. Deci iata ca Guvernul Lui , sau al tehnocratilor sau Guvernul.

Ponta: Deci, Marele PNL a devenit un fel de Vacanta Mare din vremurile de demult

Fostul premier Victor Ponta ii raspunde lui Catalin Predoiu, dupa ce liberalul a spus ca presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar trebui sa-si dea demisia dupa rezultatul referendumului din.

Ministrul Fondurilor Europene, atac frontal la Victor Ponta

Cristian Ghinea, fost consilier de stat al premierului Dacian Ciolos si actual ministru al Fondurilor Europene, acuza Guvernul Ponta de ineficienta in absorbtia fondurilor europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )