Libnet.ro
UNICEF

18:15

Catalin Predoiu ii cere demisia lui Jean-Claude Juncker:E nevoie de un nou presedinte al Comisiei Europene, mai putin coleg cu Putin

Adevărul Adevărul,
Catalin Predoiu ii cere demisia lui Jean-Claude Juncker:E nevoie de un nou presedinte al Comisiei Europene, mai putin coleg cu Putin

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, crede ca responsabilitatea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana este si a presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care ar trebui sa demisioneze ca urmare a rezultatului referendumului. continuă pe Adevărul

Catalin Predoiu cere demisii dupa BREXIT: E nevoie de un presedinte al Comisiei Europene mai putin coleg cu Putin

Catalin Predoiu a scris, pe pagina lui de Facebook, ca presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker ar trebui sa-si dea demisia dupa rezultatul referendumului din Marea Britanie. Brexit nu.

Jean-Claude Juncker: Separarea Marii Britanii de UE nu este un divort amiabil, dar nici povestea de iubire nu a fost chiar intensa

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat intr-un interviu acordat postului de televiziune ARD ca separarea Marii Britanii de UE nu este un divort amiabil, dar nici povestea de iubire nu a fost chiar.

Nu va exista in niciun caz o noua negociere cu Marea Britanie dupa referendum

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat, ieri, ca nu va exista in niciun caz o noua negociere cu Londra in urma referendumului privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, potrivit Le Figaro online.

Brexit, motiv de cearta intre Catalin Predoiu si Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu si deputatul PSD Victor Ponta au avut duminica un schimb de replici, pe Facebook, folosind cuvinte precum trage capacul tomberonului deasupra capului sau comicii de la PNL, Dumb and Dumber Tantalaul si Gogomanul, n. r. ), remarca Mediafax.

Ponta, ai facut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat tigari de dimineata? Nu uita si pantofii, trebuie sa luceasca. Catalin Predoiu si fostul premier, in conflict pe retelele de socializare din cauza Brexitului (FOTO)

Catalin Predoiu si Victor Ponta au avut un schimb dur de replici ,duminica, pe retelele de socilizare. Motivul? Cel mai dezbatut subiect al momentului, iesirea Marii Britanii din Uniunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )